Lange Marktstraat 1
Leeuwarden

8911 AD

Werkplekken Lange Marktstraat 1 Leeuwarden
Werkplekken Lange Marktstraat 1 Leeuwarden
Werkplekken Lange Marktstraat 1 Leeuwarden

Kantoorruimte huren in Leeuwarden? Full-service kantoorruimtes te huur aan de Lange Marktstraat 1! De huurprijzen zijn all-inclusive; G/W/E, internet, schoonmaak en receptiediensten.

Niets maakt een plek meer persoonlijk dan oprechte interesse en een glimlach. Frame Offices draagt zorg voor u en uw bezoekers en biedt diverse exclusieve services en oplossingen die uw werkomgeving succesvol maken.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Frame Offices is gevestigd in het voormalige Aegon-gebouw. Recentelijk getransformeerd tot Markt 058, een waar business center met een uitnodigend design welke de werkcultuur versterkt en nieuw talent aantrekt. Gunstig gelegen tussen het bruisende centrum aan het centraal station. Een absolute A-locatie met uitzicht op de veel bezochte Love-fontein, welke onderdeel is van de 11fountains. Gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en 5 minuten verwijderd van de N31. Tevens op loopafstand van een eigen overdekte parkeergarage.

SERVICES & FACILITIES
In dit kantoorgebouw is voor ieder type bedrijf een ruimte beschikbaar voor verhuur, die voldoet aan de eisen en wensen van het bedrijf. Frame Offices maakt uw totaalplaatje doorslaggevend en neemt al uw zorgen rondom uw huur- en werkomgeving uit handen, zodat uw bedrijf - groot of klein - alle energie ten volle kan richten op de groei en ontwikkeling van uw eigen business. We bieden het beste serviceniveau voor onze huurders en leveren full serviced kantoorunits, flexwerkplekken, Coworking places, common area’s en inspirerende meeting rooms. Tevens worden u en uw bezoekers dagelijks hartelijk ontvangen door onze hostesses bij de receptie balie en kunnen wij u voorzien van een ruim aanbod aan Happy Life Services.

HORECA
Frame Offices is een partnership aangegaan met lokale horeca helden. Het restaurant is markant ontworpen en heeft prachtige eyecatchers. Deze open ruimte vol groene planten loopt vloeiend door in een ruime binnentuin. Een typische plek waar u iedere keer weer graag voor terugkomt. Hier is altijd plek voor zakelijke gasten en toevallige passanten.

M², HUURPRIJS EN SERVICEKOSTEN
Het pand biedt mogelijkheden om ruimtes te huren vanaf 36m2 tot een volledige verdieping van ruim 1000m2. De huurprijzen zijn all-in, betekende inclusief wekelijkse schoonmaak, G/W/E, telefonie, internet, gebruik van de gedeelde pantry en toiletten en receptiediensten.

Beschikbare kantoorunits:

36 m2 v.a. €875,-
49 m2 v.a. €1.000,-
66 m2 v.a. €1.350,-
72 m2 v.a. €1.450,-
103m2 va. €2.150,-.
143 m2 v.a. €2.475,-

Bent u op zoek naar het huren van kantoorruimte? Dan helpen onze kantoorexperts en locatiemanager u graag met de beschikbaarheid van onze kantoorruimte en uw zoektocht naar het ideale plaatje op maat en flexibele huuroplossingen

VOORZIENINGEN 
All-in;

24/7 toegang;
- Wekelijkse schoonmaak; 
- Receptiediensten;
- Internet/Wifi;
- G/W/E;
- Gedeelde pantry en toiletten. 

Overige (gedeeltelijk upgrades);
- Telefonie service;
- Postverwerking;
- Administratieve services;
- Parkeren in parkeergarage;
- Gedeelde laadstations;
- Meetingrooms;
- Flexwerkplekken;
- Virtual Offices;
- Postades / KvK;
- Hoogwaardig restaurant op de begane grond;
- Sportschool inpandig;
- Lift;
- Gemeubileerd mogelijk.

Hele werkplek per persoon vanaf
€150,- p/mnd excl. btw
Of normale kantoorruimte tot
1500 m²
Beschikbaar
1000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplekken
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Lange Marktstraat 1
Postcode
8911 AD
Plaats
Leeuwarden
Oplevering
Gestoffeerd, Gemeubileerd
Parkeergelegenheid
In abonnement vorm

Meer te huur in de buurt

Self storage huren
diverse units

Leeuwarden

Lange Marktstraat 11
€35,- Per maand
Vanaf: 2 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Leeuwarden

Zaailand 108
€15.500,- Per maand
1860 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Leeuwarden

Beursplein 1
€10.333,- Per maand
992 m²
Bekijk dit pand