Kennemerplein 6-14
Haarlem

2011 MJ

Werkplekken Kennemerplein 6-14 Haarlem
Werkplekken Kennemerplein 6-14 Haarlem
Werkplekken Kennemerplein 6-14 Haarlem

Kantoorruimte huren in Haarlem? Full-service kantoorruimtes te huur aan het Kennemerplein 6-14! De huurprijzen zijn all-inclusive; G/W/E, internet, telefonie, schoonmaak en receptiediensten.

Niets maakt een plek meer persoonlijk dan oprechte interesse en een glimlach. Frame Offices draagt zorg voor u en uw bezoekers en biedt diverse exclusieve services en oplossingen die uw werkomgeving succesvol maken.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Frame Offices Haarlem is een gemoderniseerd businesscenter gelegen in het centrum, achter het centraal station. Hierdoor is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer uitstekend. Het pand is gemakkelijk te bereiken met de auto. Gevestigd aan de N200 welke een directe verbinding met de A9 heeft. Bovendien vind u op loopafstand van het kantoorgebouw een parkeergarage waar u de auto veilig kunt parkeren.

SERVICES & FACILITIES
In dit kantoorgebouw is voor ieder type bedrijf een ruimte beschikbaar voor verhuur, die voldoet aan de eisen en wensen van het bedrijf. Frame Offices maakt uw totaalplaatje doorslaggevend en neemt al uw zorgen rondom uw huur- en werkomgeving uit handen, zodat uw bedrijf - groot of klein - alle energie ten volle kan richten op de groei en ontwikkeling van uw eigen business. We bieden het beste serviceniveau voor onze huurders en leveren full serviced kantoorunits, flexwerkplekken, Coworking places, common area’s en inspirerende meeting rooms. Tevens worden u en uw bezoekers dagelijks hartelijk ontvangen door onze host(esse)s bij de receptie balie en kunnen wij u voorzien van een ruim aanbod aan Happy Life Services. Services zoals het leveren van bloemen, planten, lunches en energieke versnaperingen.

HORECA
Frame Offices is een partnership aangegaan met restaurant Vooges Centraal, een echt allround restaurant. ‘s Ochtends is het een heerlijke plek om de dag goed te starten met een fijne kop koffie, ’s middags wordt er volop geluncht en ook voor een goed diner is Vooges Centraal een fantastische plek. De look en feel van het restaurant vloeien door in de prachtige lobby.

M², HUURPRIJS EN SERVICEKOSTEN
Het pand biedt mogelijkheden om ruimtes te huren vanaf 25 m2. De huurprijzen zijn all-in, betekende inclusief wekelijkse schoonmaak, G/W/E, telefonie, internet, gebruik van de gedeelde pantry, toiletten en receptiediensten. 

Beschikbare kantoorunits:
38 m2 v.a. €1.615,-

- Flexplekken v.a. €150.00 per maand
- Dedicated desks €250.00 per maand 

Bent u op zoek naar het huren van kantoorruimte? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid? Onze kantoorexperts en locatiemanager gaan graag met u in gesprek om voor u de ideale werkplek te creëren!

VOORZIENINGEN 
All-in;

24/7 toegang;
- Wekelijkse schoonmaak; 
- Receptiediensten;
- Internet/Wifi;
- G/W/E;
- Gedeelde pantry en toiletten. 

Overige (gedeeltelijk upgrades);
- Telefonie service;
- Postverwerking;
- Administratieve services;
- Stomerij;
- Schoenmakerservice;
- Vergaderruimten;
- Flexwerkplekken;
- Dedicated desks;
- Virtuele kantoren;
- Postadres/ KvK;
- Hoogwaardig restaurant;
- Lift;
- Gemeubileerd (optioneel).

Hele werkplek per persoon vanaf
Huurprijs op aanvraag
Of normale kantoorruimte tot
1500 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplekken
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Kennemerplein 6-14
Postcode
2011 MJ
Plaats
Haarlem
Oplevering
Gemeubileerd
Huurprijs
Huurprijs op aanvraag

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
Diverse units

Haarlem

Kennemerplein 20
€905,- Per maand
Vanaf: 23 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren
Diverse units

Haarlem

Hendrik Figeeweg 3
€500,- Per maand
Vanaf: 30 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Haarlem

Oudeweg 109 -A
€5.100,- Per maand
Vanaf: 510 m²
Bekijk dit pand