Pascalstraat 15
Ede

6716 AZ

Werkplekken Pascalstraat 15 Ede
Werkplekken Pascalstraat 15 Ede
Werkplekken Pascalstraat 15 Ede

FlexOffiZ Pascalstraat 15 in Ede is gevestigd in een prachtig pand gelegen aan het businesspark Frankeneng, direct nabij de uitvalswegen A12 en A30 en goed bereikbaar per openbaar vervoer. Het station van Ede ligt op 30 minuten reistijd. Frankeneng is een gewilde vestigingsplaats voor midden- en kleinbedrijven. Met de auto ben je met 5 minuten in het centrum van Ede met leuke winkels en restaurantjes.

Kantoor voor één 1 werkplek € 375,- (per maand excl.BTW)
2 werkplekken € 455,- (per maand excl.BTW)
3 werkplekken € 630,- (per maand excl.BTW)
4 werkplekken € 725,- (per maand excl.BTW)

FlexOffiZ is gevestigd in een vrijstaand pand met ruime parkeergelegenheid en een eigentijdse moderne uitstraling. Hier is het prettig werken en het gebouw is van alle gemakken voorzien. De kantoorunits zijn afsluitbaar en je deelt je ruimte niet met andere bedrijven. Je kan je kantoor binnen 1 week betrekken.  

Voorzieningen
Er is een vergaderruimte voor gezamenlijk gebruik. Als huurder ben je ook vrij om je ruimte in te richten zoals jij dat wilt. Je bent tenslotte meer uren aan het werk dan dat je thuis bent. Dus essentieel is dat het een fijne werkruimte is. Wil je jouw kantoor gemeubileerd? Dat kan! Voor een paar tientjes per maand heb je een compleet ingericht kantoor. Verder regelen wij de Wifi en is de prijs inclusief servicekosten. Als ondernemer wil je geen lange verplichtingen aangaan en wij begrijpen dat. Daarom zijn onze contracten maandelijks opzegbaar zodat je nooit lang vastzit als de omstandigheden veranderen.

Prettige plek
om te werken De algemene ruimtes worden 1x per week schoongemaakt. Je eigen kantoor mag je zelf bijhouden, daarvoor is er een stofzuiger aanwezig voor algemeen gebruik. Er kan gebruik worden gemaakt van de pantry die van alle gemakken is voorzien. Wij hebben graag dat jij je thuis voelt.

Bereikbaarheid:
Het kantoor is zeer goed bereikbaar nabij uitvalswegen A12 en A30 en het openbaarvervoer bevindt zich op een paar minuten afstand.

Hele werkplek per persoon vanaf
€375,- p/mnd excl. btw
Of normale kantoorruimte tot
1000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplekken
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Pascalstraat 15
Postcode
6716 AZ
Plaats
Ede
Oplevering
Gestoffeerd, Gemeubileerd
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
Diverse units

Ede

Pascalstraat 15
€95,- Per m2, per jaar
Vanaf: 20 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren
Werkplekken

Ede

Galvanistraat 1
€99,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Ede

Da Vincilaan 3
€6.563,- Per maand
750 m²
Bekijk dit pand