Kalvermarkt 53
Den Haag

2511 CB

Werkplekken Kalvermarkt 53 Den Haag
Werkplekken Kalvermarkt 53 Den Haag
Werkplekken Kalvermarkt 53 Den Haag

Tribes Den Haag Centraal Station biedt hoogwaardige kantoren op een toplocatie die utiermate goed bereikbaar is. Dankzij het centrum op enkele minuten afstand én met directe busverbindingen naar strand kun je alle kanten op. De kantoren, werkplekken en vergaderzalen bevinden zich op de begane grond, 1e en 2everdieping en staan in het teken van de Maori. Deze stam uit Nieuw-Zeeland is niet alleen bekend vanwege de wereldberoemde All Blacks en hun kenmerkende haka, maar ook vanwege hun enorme vermogen tot aanpassen.

Bereikbaarheid
Tribes Den Haag Centraal Station ligt midden in het Haagse stadscentrum en is uitermate goed bereikbaar. Station Den Haag Centraal ligt op enkele minuten lopen en dankzij goede uitvalswegen ben je snel op en van de snelweg. Met meerdere ruime parkeergarages in de omgeving is er altijd een parkeerplek in de buurt.

Catering
Tribes Den Haag Centraal Station is de eerste vestiging met een eigen ‘House of Tribes’, een plek waar ieder samen kan komen om te werken en ontmoeten onder het genot van heerlijke maaltijden, snacks en koude en warme dranken. House of Tribes wordt gerund door Jones Brothers Coffee Company en is te betreden via een eigen ingang, maar ook via de vestiging. Zij bieden ook verschillende vergader- en borrel arrangementen.

Professionele werkruimten
Elke werkruimte, of het nu om een kantoor, flexplek of vergaderzaal gaat, bij Tribes Den Haag Centraal Station is volledig uitgerust. Van high-speed internet IT en telecom-infrastructuur: wij bieden wat je nodig hebt om het meeste uit je werkdag te halen.

Inspirerende vergaderzalen
Tribes Den Haag Centraal Station heeft 4 vergaderruimtes die ruimte bieden voor kleine en grote gezelschappen, en zijn gebaseerd op de Maori. Prachtige fotografie en andere kenmerkende elementen, zoals de Ta Moko, de gezichtstatoeages zijn verspreid door de vestiging.

Virtueel kantoor
Geniet van de voordelen van een Tribes virtueel kantoor zonder aanwezig te hoeven zijn. Wij bieden fax, e-mail en telefoondiensten zodat jij je op je werk kunt concentreren.

Flexibele verhuur
Bij Tribes Den Haag Centraal Station kun je een kantoor huren voor een dag, een week, een maand, een jaar of langer. Of je nu alleen werkt of ruimte nodig hebt voor 100 mensen, bij Tribes kies je de manier waarop jij wilt werken.

Volledig uitgeruste conferentie-faciliteiten
Vertrouw op audio- en videoapparatuur van topkwaliteit voor productieve conferenties die vlekkeloos verlopen.

Ontspan en relax
Business Nomads hebben behoefte aan een plek om te ontspannen en op te laden. Tribes Den Haag Centraal Station biedt een volledig assortiment van hoogwaardige faciliteiten om van te genieten.

Hele werkplek per persoon vanaf
Huurprijs op aanvraag
Of normale kantoorruimte tot
5000 m²
Beschikbaar
5000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplekken
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Kalvermarkt 53
Postcode
2511 CB
Plaats
Den Haag
Oplevering
Gemeubileerd
Huurprijs
Huurprijs op aanvraag

Meer te huur in de buurt

Werkplek huren
Werkplekken

Den Haag

Koningin Juliana Plein 10
€79,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Den Haag

Anna van buerenplein 41A
€215,- Per m2, per jaar
Vanaf: 477 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Den Haag

Anna van Buerenplein 41
€65,- Per m2, per jaar
Vanaf: 5 m²
Bekijk dit pand