Werkplekken Hooilaan 1 Breda
Werkplekken Hooilaan 1 Breda
Werkplekken Hooilaan 1 Breda

Kantoorpand in Breda op zichtlocatie aan de Noordelijke Randweg gelegen, aan de rand van een woonwijk Doornbos en beschikt over voldoende parkeerplaatsen op het eigen terrein. Het pand is makkelijk bereikbaar. Binnen enkele autominuten van diverse uitvalswegen en een kwartiertje lopen naar het treinstation en de bushalte ligt op 2 minuten lopen.

FlexOffiZ Breda is gevestigd in gebouw ‘Robuust’ (1982). Dit is een perfecte locatie om te starten met je eigen bedrijf. Hier kan je namelijk al vanaf 1 werkplek voor een zeer scherpe prijs een afsluitbaar kantoor huren. Bij ons mag je bovendien gratis gebruik maken van de vergaderruimte en zorgen wij dat er Wifi is zodat je direct aan de slag kunt.

Jouw start in een professionele omgeving
Niets is fijner dan op de fiets naar kantoor te kunnen. Hooilaan 1 ligt aan de rand van woonwijk Doornbos. Ideaal voor de startende ondernemer die nu nog aan de keukentafel zit te werken en klaar is om de stap te zetten naar een professionele werkomgeving. Indien je kantoorruimte bij ons huurt heb je ook direct contact met andere ondernemers.

Prettige plek om te werken
De algemene ruimtes worden 1x per week schoongemaakt. Je eigen kantoor mag je zelf bijhouden, daarvoor is er een stofzuiger aanwezig voor algemeen gebruik. Er kan gebruik worden gemaakt van de pantry die van alle gemakken is voorzien. Wij hebben graag dat jij je thuis voelt.

Voorzieningen
Wij werken met all-inclusive prijzen. Dat wil zeggen dat je kantoor gemeubileerd is met een bureau, bureaustoel en een archiefkast. Je mag gratis gebruik maken van de vergaderruimte en leveren wij de WiFi. Als je als ondernemer kantoorruimte huurt bij FlexOffiZ aan de Hooilaan 1 in Breda dan heb je geluk. Hier heeft iedereen namelijk écht weekend. In het weekend is deze locatie namelijk gesloten. Wij zijn open op maandag t/m vrijdag van 07:30 uur tot 22:30 uur.

Bereikbaarheid
Het kantoor is zeer goed bereikbaar nabij uitvalswegen en openbaarvervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid om het gebouw zelf aanwezig.

Huurprijzen:
1 werkplek € 250,- (per maand excl.BTW)
2 werkplekken € 360,- (per maand excl.BTW)
3 werkplekken € 460,- (per maand excl.BTW)
4 werkplekken € 550,- (per maand excl.BTW)

Complete verdieping vanaf 550m2 voor 98,-/m2/jaar.

Hele werkplek per persoon vanaf
€250,- p/mnd excl. btw
Of normale kantoorruimte tot
500 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplekken
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Hooilaan 1
Postcode
4816 EM
Plaats
Breda
Oplevering
Gemeubileerd

Meer te huur in de buurt

Self storage huren
Diverse units

Breda

Koele Mei 52
Huurprijs op aanvraag
Vanaf: 1 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren
Diverse units

Breda

Goeseelsstraat 35A
€119,- Per maand
Vanaf: 9 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren
Werkplekken

Breda

Ceresstraat 13
€150,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand