Velperplein 23-25
Arnhem

6811 AH

Werkplekken Velperplein 23-25 Arnhem
Werkplekken Velperplein 23-25 Arnhem
Werkplekken Velperplein 23-25 Arnhem

Kantoorruimte huren? Bij The Office Operators huurt u al vanaf slechts 1 maand op flexibele basis. Lees hier meer. Drie etages met kantoorruimte en allerlei ondersteundende faciliteiten. In JOURNEY vindt u straks kantoorruimte in alle soorten en maten. Van een geheel eigen vloer tot prachtige werkplekken in ons business center op de 3e verdieping. Zoals u van ons mag verwachten doet het service team op locatie er alles aan om uw werkdag zo succesvol mogelijk te maken. Zij verzorgen de receptie, meeting rooms en ondersteunen u met allerlei secretariële taken.

Kies uw product afhankelijk van uw behoeften:
- Kantoorruimte: Volledig gemeubileerde en ingerichte privékantoren die zijn afgestemd op één persoon of een compleet bedrijf. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit luxe kantoorsuites op een prestigieuze locatie met spectaculaire uitzichten of vervangende werkruimte bij calamiteiten en dagkantoren. U hebt toegang tot de kantoren wanneer u dit maar nodig hebt.

- Coworking: Een sociale manier van werken in een gemeenschappelijke of open kantoorruimte. Reserveer een plek voor dagelijks gebruik of kom gewoon langs en maak gebruik van een flexplek.

- Vergaderruimtes: Kies uit duizenden beschikbare vergaderruimtes of stel u uw eigen ruimte samen. Dit is de perfecte plek voor een informele bijeenkomst met toegang tot wifi en apparatuur. Ook is een van onze ruimtes een goede plek voor presentaties, trainingen, sollicitatiegesprekken, bestuursvergaderingen of conferenties. U kunt de ruimte bijvoorbeeld voor een uur of voor meerdere dagen reserveren.

- Virtueel kantoor: Het is makkelijk om een goede indruk te maken met een zakelijk adres op een toplocatie met een zakelijke post service en een professionele virtuele assistent voor uw telefoondiensten. Een virtueel kantoor biedt ook onbeperkt gebruik van de lounge en toegang tot een kantoor voor twee dagen per maand, of vijf dagen met Virtueel kantoor Plus.

- Flexibele serviceoplossingen: Werk overal ter wereld met onbeperkte toegang tot ons netwerk van business lounges in stadscentra, op vliegvelden en stations. Onder flexibele oplossingen vallen privékantoren of coworkingruimtes voor 5, 10 of een onbeperkt aantal dagen per maand.

Hele werkplek per persoon vanaf
€79,- p/mnd excl. btw
Of normale kantoorruimte tot
5000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplekken
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Velperplein 23-25
Postcode
6811 AH
Plaats
Arnhem
Oplevering
Gemeubileerd

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren

Arnhem

Velperplein 8
€5.417,- Per maand
673 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren
Werkplekken

Arnhem

Jansbuitensingel 30
€250,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Arnhem

Jansbuitensingel 30
€1.000,- Per maand
Vanaf: 38 m²
Bekijk dit pand