Stationsplein 19-W
Amsterdam

1012 AB

Werkplekken Stationsplein 19-W Amsterdam
Werkplekken Stationsplein 19-W Amsterdam
Werkplekken Stationsplein 19-W Amsterdam

De perfecte locatie voor bedrijfssucces. Haal ook onderweg alles uit de tijd die u hebt. Bij NS International Regus Express Amsterdam Central kunt u zo binnenlopen en aan de slag gaan in een rustige, professionele omgeving. Het op een na drukste station van Nederland en al zijn vervoersverbindingen en voorzieningen zijn nooit ver weg.

Op perron 2A bevindt de lounge zich in het centrum van het station, dat zelf weer in het centrum van de hoofdstad ligt. U kunt zo de deur uitgaan en naar het hoofdkantoor van een internationaal bedrijf lopen of gebruikmaken van de nabije tram-, bus- en veerdiensten.

Een wereldwijd netwerk aan werkplekken dat mensen de mogelijkheid biedt om te werken waar, wanneer en hoe ze willen. Hier kunnen we kantoorruimtes op maat samenstellen met 1 tot 100 bureaus of nog meer.  We leveren professionele en inspirerende werkruimtes, community's en services voor samenwerking waarmee u en uw team kunnen gebruikmaken van alle voordelen van het kantoor en u zich volledig kunt focussen op uw werk. Informeer nu.

Het netwerk-membership van Regus geeft u onmiddellijk toegang tot maximaal 10 vierkante meter coworking- en vergaderruimte.

Kijk eens naar de inbegrepen services:
- Toegang tot het wereldwijde netwerk
- Gebruik van gemeenschappelijke ruimtes (lounge, keuken, koffieruimte)
- Snelle wifi-verbinding
- Administratieve ondersteuning
- Gebruik van services tegen betaling (printer, telefoon)
- Ontvangst van bezoekers/klanten
- Toegang voor een extra persoon
- Kosten voor service, verlichting en airco zijn inbegrepen
- Toegang tot community-evenementen van Regus, aanbiedingen en kortingen

We stemmen uw kantoorruimte af op uw behoeften, van 1 tot 100 bureaus of meer, zodat u zich op uw werk kunt richten en u niet bezig hoeft te houden met de werkruimte.

We hebben een enorm aanbod aan professionele, inspirerende en stimulerende werkruimtes en community's waaruit u kunt kiezen.
Hiermee heeft Regus al meer dan 2,5 miljoen mensen enthousiast gemaakt over de revolutie in werkruimtes. Werk waar, wanneer en hoe u wilt, in professionele ruimtes die gericht zijn op productiviteit.

Als bedrijf blijven wij ons volledig richten op het helpen van onze klanten bij het runnen van hun bedrijf. Wij doen dit met als hoogste prioriteit de gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers door te zorgen voor een veilige werkomgeving.

Met meer dan 3.000 locaties en 100.000 kantoren van 5 tot meer dan 1.000 vierkante meter hebben we de perfecte werkruimte voor iedereen.

*'Alle getoonde foto's zijn van onze locaties, maar komen mogelijk niet overeen met dit betreffende center*

Informeer nu
Kies uw product afhankelijk van uw behoeften:
- Kantoorruimte: Volledig gemeubileerde en ingerichte privékantoren die zijn afgestemd op één persoon of een compleet bedrijf. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit luxe kantoorsuites op een prestigieuze locatie met spectaculaire uitzichten of vervangende werkruimte bij calamiteiten en dagkantoren. U hebt toegang tot de kantoren wanneer u dit maar nodig hebt.

- Coworking: Een sociale manier van werken in een gemeenschappelijke of open kantoorruimte. Reserveer een plek voor dagelijks gebruik of kom gewoon langs en maak gebruik van een flexplek.

- Vergaderruimtes: Kies uit duizenden beschikbare vergaderruimtes of stel u uw eigen ruimte samen. Dit is de perfecte plek voor een informele bijeenkomst met toegang tot wifi en apparatuur. Ook is een van onze ruimtes een goede plek voor presentaties, trainingen, sollicitatiegesprekken, bestuursvergaderingen of conferenties. U kunt de ruimte bijvoorbeeld voor een uur of voor meerdere dagen reserveren.

- Virtueel kantoor: Het is makkelijk om een goede indruk te maken met een zakelijk adres op een toplocatie met een zakelijke post service en een professionele virtuele assistent voor uw telefoondiensten. Een virtueel kantoor biedt ook onbeperkt gebruik van de lounge en toegang tot een kantoor voor twee dagen per maand, of vijf dagen met Virtueel kantoor Plus.

- Flexibele serviceoplossingen: Werk overal ter wereld met onbeperkte toegang tot ons netwerk van business lounges in stadscentra, op vliegvelden en stations. Onder flexibele oplossingen vallen privékantoren of coworkingruimtes voor 5, 10 of een onbeperkt aantal dagen per maand.

Hele werkplek per persoon vanaf
€69,- p/mnd excl. btw
Of normale kantoorruimte tot
5000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplekken
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Stationsplein 19-W
Postcode
1012 AB
Plaats
Amsterdam
Oplevering
Gemeubileerd
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen

Meer te huur in de buurt

Werkplek huren
diverse units

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 109
€320,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Werkplek huren
diverse units

Amsterdam

Keizersgracht 241
€600,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Werkplek huren
diverse units

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 104-108
€69,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand