Radarweg 29 A/B
Amsterdam

1043 NX

Werkplekken Radarweg 29 A/B Amsterdam
Werkplekken Radarweg 29 A/B Amsterdam
Werkplekken Radarweg 29 A/B Amsterdam

Amsterdam Sloterdijk Millennium Tower

De Millennium Toren is een absoluut icoon middenin het business district van Amsterdam Sloterdijk. Het op Mondriaans’ Victory Boogiewoogie geïnspireerde gebouw torent boven vele andere uit en is dan ook één van de hoogste gebouwen van Amsterdam. Hierdoor heeft u vanuit uw kantoor een schitterend weids uitzicht over de stad.

Op de begane grond van de Millennium Toren bevindt zich een groot restaurant waar u heerlijk kunt lunchen, een flex area waar u kunt werken in een informele sfeer én heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van de inpandige gym!

Geniet van het inspirerende uitzicht vanaf een van de hoogste gebouwen in Amsterdam. De Millennium Tower ligt in de bruisende zakenwijk Sloterdijk, naast de snelwegen A5 en A10 en op korte loopafstand van het station. Vanaf het station bent u binnen vijf minuten in het stadscentrum en binnen tien minuten op Schiphol.

Werk productief in een van onze lichte, ruime en stijlvolle ruimtes met veel daglicht. U bevindt zich op slechts een steenworp afstand van een restaurant en een fitnessruimte in het gebouw. U kunt ook iets verder lopen naar parken, cafés en concerten bij The BOX.

Met een Business Lounge abonnenment mag u gebruik maken van alle flexwerkplekken in ons gehele netwerk. Kom in contact met de andere aanwezige bedrijven, netwerk en wissel kennis uit. Ook wanneer u alleen bent, werkt u bij The Office Operators altijd in een inspirerende omgeving. Natuurlijk zijn koffie, thee en het gebruik van internet bij de prijs inbegrepen; richt u zich maar op uw bedrijf.

Op zoek naar een rustige werkomgeving voor enkele dagen per maand? Kies dan voor onze optie Privé Kantoor; een privéwerkplek die van alle gemakken is voorzien. Hi-speed internet, lekkere koffie en kleurenkopieën zijn uiteraard inbegrepen. The Office Operators vindt het vanzelfsprekend om dit optimaal voor u te verzorgen. In combinatie met een Virtual Office kan uw organisatie zich volledig focussen op core business activiteiten; zo wordt het versturen van post en het aannemen en doorschakelen van telefoontjes voor u geregeld. Ook als vaste huurder kunt u gebruikmaken van een Privé Kantoor als u op een druk moment behoefte heeft aan een extra werkplek. Yes, we can do that TOO!

Hele werkplek per persoon vanaf
€139,- p/mnd excl. btw
Of normale kantoorruimte tot
5000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplekken
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Radarweg 29 A/B
Postcode
1043 NX
Plaats
Amsterdam
Oplevering
Gemeubileerd

Meer te huur in de buurt

Self storage huren
Diverse units

Amsterdam

Rhôneweg 2
€55,- Per maand
Vanaf: 2 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Amsterdam

Gatwickstraat 9-39
€8.529,- Per maand
476 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Amsterdam

Kabelweg 57
€6.435,- Per maand
Vanaf: 396 m²
Bekijk dit pand