Raamplein 1
Amsterdam

1016 XK

Werkplekken Raamplein 1 Amsterdam
Werkplekken Raamplein 1 Amsterdam
Werkplekken Raamplein 1 Amsterdam

Tribes Amsterdam Raamplein ligt midden in het centrum van Amsterdam in het Rijksmonument Raamplein 1. Het pand heeft een statige aanblik, en was oorspronkelijk het onderkomen van de Eerste Openbare Handelsschool, daarna de Hogeschool voor Economische Studies. Later nam Warner Bros (voormalig Eyeworks) haar intrek in het voormalige schoolpand, en de originele filmzaal bevindt zich nog in het pand. De kantoren, vergaderzalen en flexplekken van Tribes bevinden zich op alle vier de verdiepingen van het gebouw en het buitengebouw. Tribes Amsterdam Raamplein is in het thema van de Mosuo, een bijzondere stam uit China, waar vrouwen de baas zijn.

Bereikbaarheid
Tribes Amsterdam Raamplein ligt midden in het centrum en is uitermate goed te bereiken met het openbaar vervoer. Dankzij vele bus- en tramverbindingen reis je gemakkelijk naar station Amsterdam Centraal. De snelwegen zijn via meerdere uitvalswegen goed te bereiken en er zijn een aantal parkeerplekken achter het gebouw beschikbaar naast verschillende publieke parkeergarages.

Catering
Er zitten meerdere cafés, (afhaal)restaurants en supermarkten op loopafstand van de vestiging. Voor een snelle lunch of snack kan men ook terecht bij de selfservice shop in de locatie op de begane grond. Het is ook mogelijk om een lunch of borrel arrangement te bestellen bij het serviceteam.

Professionele werkruimten
Elke werkruimte, of het nu om een kantoor, flexplek of vergaderzaal gaat, bij Tribes Amsterdam Raamplein is volledig uitgerust. Van high-speed internet IT en telecom-infrastructuur: wij bieden wat je nodig hebt om het meeste uit je werkdag te halen.

Inspirerende vergaderzalen
De 3 vergaderruimtes in Tribes Amsterdam Raamplein zijn gebaseerd op de kenmerken van de Mosuo uit China. Chief & Founder Eduard Schaepman heeft de Mosuo bezocht om inspiratie op te doen voor de locatie en heeft bijzondere fotografie meegenomen. Deze afbeeldingen en andere verborgen schatten van de Mosuo prijken in het Rijksmonument Raamplein 1.

Virtueel kantoor
Geniet van de voordelen van een Tribes virtueel kantoor zonder aanwezig te hoeven zijn. Wij bieden fax, e-mail en telefoondiensten zodat jij je op je werk kunt concentreren.

Flexibele verhuur
Bij Tribes Amsterdam Raamplein kun je een kantoor huren voor een dag, een week, een maand, een jaar of langer. Of je nu alleen werkt of ruimte nodig hebt voor 100 mensen, bij Tribes kies je de manier waarop jij wilt werken.

Volledig uitgeruste conferentie-faciliteiten
Vertrouw op audio- en videoapparatuur van topkwaliteit voor productieve conferenties die vlekkeloos verlopen.

Ontspan en relax
Business Nomads hebben behoefte aan een plek om te ontspannen en op te laden. Tribes Amsterdam Raamplein biedt een volledig assortiment van hoogwaardige faciliteiten om van te genieten.

Hele werkplek per persoon vanaf
Huurprijs op aanvraag
Of normale kantoorruimte tot
5000 m²
Beschikbaar
5000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplekken
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Raamplein 1
Postcode
1016 XK
Plaats
Amsterdam
Oplevering
Gemeubileerd
Huurprijs
Huurprijs op aanvraag

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren

Amsterdam

Kleine-Gartmanplantsoen 21
Huurprijs op aanvraag Per maand
1 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren
Werkplekken

Amsterdam

Herengracht 420
€700,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Werkplek huren
Werkplekken

Amsterdam

Herengracht 282
€79,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand