Parnassusweg 819
Amsterdam

1082 LZ

Werkplekken Parnassusweg 819 Amsterdam
Werkplekken Parnassusweg 819 Amsterdam
Werkplekken Parnassusweg 819 Amsterdam

Flexwerken in Amsterdam Un Studio? Diverse kantoorruimtes te huur aan de Parnassusweg in Amsterdam.

Ook als flexwerker bent u bij The Office Operators aan het juiste adres. Wij bieden u een prachtige werkplek op de toonaangevende locatie van de Amsterdamse Zuidas, waar u er nooit alleen voor staat. Zo worden u en uw gasten altijd door ons professionele Service Team met een glimlach ontvangen. Op deze manier kunt u zich volledig op uw werk richten; ons Service Team regelt de rest.

Stimuleer uw bedrijfsgroei met een werkplek in een van de belangrijkste gebouwen van de Amsterdamse Zuidas, gebouwd om voor zakelijk succes te zorgen in een moderne, luxe omgeving.

Gedij naast gelijkgestemde ondernemers in de UN Studio, op twee minuten van tramhalte Parnassusweg en metro- en treinstation Amsterdam Zuid. Verwelkom gasten in de vijfsterrenlobby, met een administratieteam binnen handbereik om uw productiviteit te verhogen. Maak een wandeling door het Prinses Amaliaplein Park om uw hoofd leeg te maken.

De UN Studio, onze locatie op de Amsterdamse Zuidas, is een van de architectonische hoogstandjes gelegen langs de A10 en zeer herkenbaar door zijn spierwitte gevel, bijzondere lijnenspel en het gebruik van veel glas en staat hier middenin!

Voor ZZP’ers, telewerkers, startende bedrijven en vaste huurders met behoefte aan extra ruimte, is er het Lounge membership. Met deze optie mag u gebruik maken van alle flexwerkcoupés in het hart van ons kantoor. Hier kunt u niet alleen werken, maar ook kennis uitwisselen en in contact komen met andere aanwezige bedrijven. Ook als u alleen zit, werkt u bij The Office Operators dus altijd in een dynamische omgeving. Bij de prijs zijn koffie, thee en het gebruik van internet inbegrepen,. U kunt zich dus zorgeloos richten op uw werk.

Bent u juist op zoek naar een rustige werkomgeving zonder al te veel afleiding? Neem dan plaats in een van onze privé kantoren; een privéwerkplek die van alle gemakken is voorzien. Nespresso koffie, hi-speed internet, een parkeerplaats of kleurenkopieën? The Office Operators regelt het. In combinatie met een Virtual Office draait uw bedrijf helemaal op rolletjes en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het versturen van uw post of het aannemen van telefoontjes. Een prive kantoor is ook handig voor vaste huurders die op hun drukste momenten behoefte hebben aan een extra werkplek. Word jij onze nieuwste flexmember?

Hele werkplek per persoon vanaf
€79,- p/mnd excl. btw
Of normale kantoorruimte tot
5000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplekken
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Parnassusweg 819
Postcode
1082 LZ
Plaats
Amsterdam
Oplevering
Gemeubileerd

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
Diverse units

Amsterdam

Gustav Mahlerlaan 308
Huurprijs op aanvraag
Vanaf: 19 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren
Werkplekken

Amsterdam

Claude Debussylaan 108
€500,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Werkplek huren
Werkplekken

Amsterdam

Gustav Mahlerlaan 1212
€79,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand