Overschiestraat 63
Amsterdam

1062 XK

Werkplekken Overschiestraat 63 Amsterdam
Werkplekken Overschiestraat 63 Amsterdam
Werkplekken Overschiestraat 63 Amsterdam

Newday Offices Amsterdam West is gelegen aan de Overschiestraat 65 in Amsterdam en biedt unieke en inspirerende werkplekken aan. Het kantoorgebouw bestaat uit circa 3.650 m² v.v.o. kantoorruimte verdeeld over de begane grond en zeven bovengelegen verdiepingen. Het kantoorgebouw beschikt over een representatieve entree, welke recent volledig gerenoveerd is, met een bemande receptie en strak ingerichte werkplekken rondom een centrale ontmoetingsplek. De begane grond is voorzien van een restaurant en een koffiebar en op de eerste verdieping bevinden diverse meetingrooms.

Amsterdam West is een levendig stadsdeel gekenmerkt door bedrijvigheid. Er zijn ruim 2.250 bedrijven gevestigd waar ongeveer 30.000 mensen werken. Naast een aantal grote bedrijven biedt het stadsdeel ruimte aan vier ziekenhuizen, een groot aantal scholengemeenschappen en andere voorzieningen. Ook is het belangrijkste modecluster van Amsterdam gelegen in het stadsdeel. Het World Fashion Centre aan het Koningin Wilhelminaplein biedt ruimte aan een paar honderd confectionairs.

Zichtlocatie:
Newday Offices Amsterdam West is vanaf de ringweg A10 zeer goed zichtbaar voor de vele automobilisten die dagelijks langsrijden. Dat maakt Newday Offices Amsterdam West tot een zeer gewilde locatie.

Bereikbaarheid:
Newday Offices Amsterdam West is gevestigd op nog geen 10 minuten rijden van Schiphol, en op 1 minuut rijden van de A10.

Per auto:
Newday Offices Amsterdam West ligt aan de ringweg A10 West en is met de auto optimaal bereikbaar via afslag S107 (Sloten). Vanaf de A10 zijn rijksweg A4 (Amsterdam - Maastricht) en A9 (Amstelveen - Alkmaar) binnen enkele autominuten te bereiken.

Per openbaar vervoer:
Je bereikt het gebouw gemakkelijk via metrostation Henk Sneevlietweg, welke op 5 minuten lopen ligt. Vanaf hier ben je zo op Amsterdam Zuid, WTC, RAI, Duivendrecht en Bijlmer. Binnen 10 minuten ben je op Amsterdam Centraal.

Parkeren:
Het gebouw beschikt over voldoende parkeerplaatsen gelegen op het afgesloten parkeerterrein.

Hele werkplek per persoon vanaf
€350,- p/mnd excl. btw
Of normale kantoorruimte tot
1500 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplekken
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Overschiestraat 63
Postcode
1062 XK
Plaats
Amsterdam
Oplevering
Gestoffeerd, Gemeubileerd
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen

Meer te huur in de buurt

Werkplek huren
diverse units

Amsterdam

Overschiestraat 65
€400,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Amsterdam

Overschiestraat 65
€975,- Per maand
Vanaf: 24 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Amsterdam

Overschiestraat 61
€200,- Per m2, per jaar
Vanaf: 194 m²
Bekijk dit pand