Joop Geesinkweg 901-999
Amsterdam

1096 AZ

Werkplekken Joop Geesinkweg 901-999 Amsterdam
Werkplekken Joop Geesinkweg 901-999 Amsterdam
Werkplekken Joop Geesinkweg 901-999 Amsterdam

Levendige commerciële hub in het hart van Amsterdam-Zuidoost. Maak deel uit van een zeer diverse bedrijfswereld in een bruisende commerciële hub. Joop Geesinkweg 901-999 heeft een geweldige locatie in het Amstel Business Park. Met de A10 vlakbij hebt u eenvoudig toegang tot elk deel van de stad.

De werkplek bevindt zich in een imposant grijs stenen gebouw achter een rij indrukwekkende bomen. Het interieur is ruim en modern vol aardse kleuren. Maak in uw pauze een ommetje door de zuidoostbuurt van de stad, met zijn vele groene gebieden op loopafstand.

Het kantoor in Amstel in Amsterdam ligt in een imposant grijs stenen kantoorgebouw omgeven door bomen op het Amstel Business Park aan de zuidas, een van de belangrijkste bedrijvengebieden in Nederland. Het ligt in de buurt van het treinstation en heeft een uitstekende ondersteuningsinfrastructuur die is ontwikkeld als stimulans voor verdere investeringen in de zuidas.

Veel financiële en professionele dienstverleners zijn op of in de buurt van het bedrijventerrein gevestigd, en ook een aantal data transfer- en andere kennisbedrijven. Er is ook een blue chip internationaal chemisch bedrijf gevestigd. De skyline bestaat uit veel innovatieve architectuur en wordt gedomineerd door de Rembrandt-toren, het hoogste gebouw in Amsterdam en omgeving.

Een wereldwijd netwerk aan werkplekken dat mensen de mogelijkheid biedt om te werken waar, wanneer en hoe ze willen. Hier kunnen we kantoorruimtes op maat samenstellen met 1 tot 100 bureaus of nog meer.  We leveren professionele en inspirerende werkruimtes, community's en services voor samenwerking waarmee u en uw team kunnen gebruikmaken van alle voordelen van het kantoor en u zich volledig kunt focussen op uw werk.

Kies uw product afhankelijk van uw behoeften:
- Kantoorruimte: Volledig gemeubileerde en ingerichte privékantoren die zijn afgestemd op één persoon of een compleet bedrijf. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit luxe kantoorsuites op een prestigieuze locatie met spectaculaire uitzichten of vervangende werkruimte bij calamiteiten en dagkantoren. U hebt toegang tot de kantoren wanneer u dit maar nodig hebt.

- Coworking: Een sociale manier van werken in een gemeenschappelijke of open kantoorruimte. Reserveer een plek voor dagelijks gebruik of kom gewoon langs en maak gebruik van een flexplek.

- Vergaderruimtes: Kies uit duizenden beschikbare vergaderruimtes of stel u uw eigen ruimte samen. Dit is de perfecte plek voor een informele bijeenkomst met toegang tot wifi en apparatuur. Ook is een van onze ruimtes een goede plek voor presentaties, trainingen, sollicitatiegesprekken, bestuursvergaderingen of conferenties. U kunt de ruimte bijvoorbeeld voor een uur of voor meerdere dagen reserveren.

- Virtueel kantoor: Het is makkelijk om een goede indruk te maken met een zakelijk adres op een toplocatie met een zakelijke post service en een professionele virtuele assistent voor uw telefoondiensten. Een virtueel kantoor biedt ook onbeperkt gebruik van de lounge en toegang tot een kantoor voor twee dagen per maand, of vijf dagen met Virtueel kantoor Plus.

- Flexibele serviceoplossingen: Werk overal ter wereld met onbeperkte toegang tot ons netwerk van business lounges in stadscentra, op vliegvelden en stations. Onder flexibele oplossingen vallen privékantoren of coworkingruimtes voor 5, 10 of een onbeperkt aantal dagen per maand. 

We beschikken over meer dan 3000 locaties en meer dan 100.000 kantoren die te huur zijn, vanaf 5 m2 tot 500 m2 of meer.

Hele werkplek per persoon vanaf
€79,- p/mnd excl. btw
Of normale kantoorruimte tot
5002 m²
Beschikbaar
5000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplekken
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Joop Geesinkweg 901-999
Postcode
1096 AZ
Plaats
Amsterdam
Oplevering
Gestoffeerd, Gemeubileerd

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
Diverse units

Amsterdam

Joop Geesinkweg 901
€195,- Per m2, per jaar
Vanaf: 134 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren

Amsterdam

Joop Geesinkweg 601
€1.480,- Per maand
40 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Amsterdam

Joop Geesinkweg 201-224
€2.450,- Per maand
140 m²
Bekijk dit pand