Herengracht 124-128
Amsterdam

1015 BT

Werkplekken Herengracht 124-128 Amsterdam
Werkplekken Herengracht 124-128 Amsterdam
Werkplekken Herengracht 124-128 Amsterdam

Kantoorruimte Amsterdam Herengracht: een levendige werkplek aan de grachten van Amsterdam. Een inspirerende buurt waar ideeën ontstaan, bedrijven starten en relaties opbloeien. Dé plek voor kantoorruimtes, coworkingruimtes of vergaderruimtes in Amsterdam. Spaces Herengracht is een creatieve plek waar je kunt werken, je emails kunt checken, en klanten kunt ontmoeten. Een plek waar je tijdens je pauze kunt genieten van een goede kop koffie, gezonde lunch en waar je met een supersnelle en beveiligde internetverbinding snel en efficiënt kunt werken.

Haal inspiratie uit de prachtig ontworpen ruimte of ga een gesprekje aan met het vriendelijke Spaces-team. Prikkel je ondernemersgeest met het enthousiasme van andere ondernemers die je zult ontmoeten op deze allereerste locatie van Spaces.

Spaces biedt een werkplek voor coworking, met de nieuwste technologieën, hoogwaardig meubilair en gemeenschappelijke ruimtes, zoals de cafetaria en Business Club, en meertalig en deskundig administratief personeel. Bij Spaces kun je werken in een professionele atmosfeer en je professionele netwerk uitbreiden, terwijl je bespaart op kosten en je rendement verhoogt. Spaces geeft je veel flexibiliteit omdat je alleen betaalt voor wat je gebruikt.

Een inspirerende buurt waar ideeën ontstaan, bedrijven starten en relaties opbloeien. Spaces Herengracht is een creatieve plek waar je kunt werken, je emails kan checken, en klanten kunt ontmoeten. Een plek waar je tijdens je pauze kunt genieten van een goede kop koffie, gezonde lunch en waar je met een supersnelle en beveiligde internetverbinding snel en efficient kunt werken.

Haal inspiratie uit de prachtig ontworpen ruimte of ga een gesprek aan met het vriendelijke Spaces team. Prikkel je ondernemersgeest met het enthousiasme van andere ondernemers die je zult ontmoeten op deze allereerste locatie van Spaces.

Hele werkplek per persoon vanaf
€122,- p/mnd excl. btw
Of normale kantoorruimte tot
5000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplekken
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Herengracht 124-128
Postcode
1015 BT
Plaats
Amsterdam
Oplevering
Gemeubileerd
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
Diverse units

Amsterdam

Singel 120
€285,- Per m2, per jaar
Vanaf: 235 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren
Werkplekken

Amsterdam

Herengracht 168
€500,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Werkplek huren
Werkplekken

Amsterdam

Nieuwe Voorburgwal 164
€600,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand