De Entree 99-197
Amsterdam

1101 HE

Werkplekken De Entree 99-197 Amsterdam
Werkplekken De Entree 99-197 Amsterdam
Werkplekken De Entree 99-197 Amsterdam

Tribes Amsterdam Arena bevindt zich in de Oval Tower en ligt vlak naast de Amsterdamse Arena. Met station Arena op loopafstand en snelwegen nabij, is de locatie ideaal voor Business Nomads die veel onderweg zijn. Tribes bevindt zich op de 11e en 15e verdieping en biedt fantastisch uitzicht op de Arena. De locatie is geïnspireerd door de Berbers, noord Afrikaanse nomaden die door de Saharawoestijn rondreizen en die bekend staan om hun eeuwenoude handelsgeest.

Bereikbaarheid
Of je nu met het openbaar vervoer of met de auto komt: Tribes Amsterdam Arena is makkelijk te bereiken. Het is mogelijk om betaald te parken in de publieke parkeergarage en er zijn een aantal betaalde parkeerplekken van Tribes beschikbaar.

Catering
Op de 12e verdieping in de Oval Tower bevindt zich een bedrijfsrestaurant, waar dagelijks verse broodjes en maaltijden worden bereid. Je kunt er ook terecht voor snacks, koude en warme dranken. Voor vergaderingen bieden we verschillende (lunch)arrangementen.

Professionele werkruimten
Elke werkruimte, of het nu om een kantoor, flexplek of vergaderzaal gaat, bij Tribes Amsterdam Arena is volledig uitgerust. Van high-speed internet IT en telecom-infrastructuur: wij bieden wat je nodig hebt om het meeste uit je werkdag te halen.

Inspirerende vergaderzalen
De 3 vergaderruimtes in Tribes Amsterdam Arena zijn volledig gebaseerd op de Berbers. Je wordt tijdens je meeting geïnspireerd door fotografie van de stam, geel- en oranje tinten en vindt typische Berber items in de vestiging.

Virtueel kantoor
Geniet van de voordelen van een Tribes virtueel kantoor zonder aanwezig te hoeven zijn. Wij bieden fax, e-mail en telefoondiensten zodat jij je op je werk kunt concentreren.

Flexibele verhuur
Bij Tribes Amsterdam Arena kun je een kantoor huren voor een dag, een week, een maand, een jaar of langer. Of je nu alleen werkt of ruimte nodig hebt voor 100 mensen, bij Tribes kies je de manier waarop jij wilt werken.

Volledig uitgeruste conferentie-faciliteiten
Vertrouw op audio- en videoapparatuur van topkwaliteit voor productieve conferenties die vlekkeloos verlopen.

Ontspan en relax
Business Nomads hebben behoefte aan een plek om te ontspannen en op te laden. Tribes Amsterdam Arena biedt een volledig assortiment van hoogwaardige faciliteiten om van te genieten.

Hele werkplek per persoon vanaf
Huurprijs op aanvraag
Of normale kantoorruimte tot
5000 m²
Beschikbaar
5000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplekken
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
De Entree 99-197
Postcode
1101 HE
Plaats
Amsterdam
Oplevering
Gemeubileerd
Huurprijs
Huurprijs op aanvraag

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
Diverse units

Amsterdam

De Entree 201
€1.125,- Per maand
Vanaf: 32 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Amsterdam

Johan Cruijff Boulevard 61-75
€170,- Per m2, per jaar
Vanaf: 200 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren
Werkplekken

Amsterdam

Arena Boulevard 65-71
€79,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand