Flemingweg 8
Alphen Aan Den Rijn

2408 AV

Werkplekken Flemingweg 8 Alphen Aan Den Rijn
Werkplekken Flemingweg 8 Alphen Aan Den Rijn
Werkplekken Flemingweg 8 Alphen Aan Den Rijn

Kantoorruimte huren in Alphen aan den Rijn? Full-service kantoorruimtes te huur aan de Flemingweg 8! De huurprijzen zijn inclusief servicekosten. Inhoudend G/W/E, internet, gebruik van de gezamenlijke pantry en receptiediensten.

Niets maakt een plek meer persoonlijk dan oprechte interesse en een glimlach. Frame Offices draagt zorg voor u en uw bezoekers en biedt diverse exclusieve services en oplossingen die uw werkomgeving succesvol maakt.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Frame Offices Alphen aan den Rijn is een hoogwaardig solitair kantoorgebouw welke voorheen als bankgebouw figureerde. Het pand is direct gelegen aan de Rijksweg N11 op bedrijventerrein Molenwetering. Het businesscenter is via de A12 en de A4 goed bereikbaar met de auto. Tevens beschikt de locatie over een eigen parkeerterrein. De bushalte, welke aansluit op het centrale station, is op minder dan 5 minuten loopafstand van het gebouw.

SERVICES & FACILITIES
In dit kantoorgebouw is voor ieder type bedrijf een ruimte beschikbaar voor verhuur, die voldoet aan de eisen en wensen van het bedrijf. Frame Offices maakt uw totaalplaatje doorslaggevend en neemt al uw zorgen rondom uw huur- en werkomgeving uit handen, zodat uw bedrijf - groot of klein - alle energie ten volle kan richten op de groei en ontwikkeling van uw eigen business. We bieden het beste serviceniveau voor onze huurders en leveren full serviced kantoorunits, flexwerkplekken, Coworking places, common area’s en inspirerende meeting rooms. Tevens worden u en uw bezoekers dagelijks hartelijk ontvangen door onze host(esse)s bij de receptie balie en kunnen wij u voorzien van een ruim aanbod aan Happy Life Services. Services zoals het leveren van bloemen, planten, lunches en energieke versnaperingen.

HORECA
Frame Offices is een partnership aangegaan met Leo Loves Good Food. Een bedrijfscateraar met de focus op gezonde en energieke voeding. U kunt hier de hele dag terecht voor vernieuwende, gezonde en variërende gerechten. Uiteraard verzorgt Leo Loves Good Food naar wens uw energieke versnaperingen tijdens uw bijeenkomsten.

M², HUURPRIJS EN SERVICEKOSTEN
Het pand biedt mogelijkheden om ruimtes te huren vanaf 20m2. De huurprijzen zijn beschikbaar op aanvraag en all-in, betekende inclusief, G/W/E, internet, gebruik van de gedeelde pantry en toiletten en receptiediensten.

Bent u op zoek naar het huren van kantoorruimte? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid? Onze kantoorexperts en locatiemanager gaan graag met u in gesprek om voor u de ideale werkplek te creëren!

VOORZIENINGEN 
All-in;

- Receptiediensten;
- Internet/Wifi;
- G/W/E;
- Gedeelde pantry en toiletten. 

Overige (gedeeltelijk upgrades);
- Telefonie service;
- Postverwerking;
- Administratieve services;
- Parkeren in parkeergarage;
- Gedeelde laadstations;
- Vergaderruimten;
- Flexwerkplekken;
- Virtuele kantoren;
- Postadres/ KvK;
- Hoogwaardig restaurant;
- Lift;
- Gemeubileerd (optioneel).

Hele werkplek per persoon vanaf
Huurprijs op aanvraag
Of normale kantoorruimte tot
1500 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplekken
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Flemingweg 8
Postcode
2408AV
Plaats
Alphen Aan Den Rijn
Oplevering
Gemeubileerd
Huurprijs
Huurprijs op aanvraag

Meer te huur in de buurt

Werkplek huren
Werkplekken

Alphen Aan Den Rijn

Laan der Continenten 172-184
€79,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Winkelpand huren

Alphen Aan Den Rijn

Stationsplein 5
€3.125,- Per maand
250 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Alphen Aan Den Rijn

Prins Bernhardlaan 4
€2.453,- Per maand
218 m²
Bekijk dit pand