Mandelaplein 1
Almere

1314 CG

Werkplekken Mandelaplein 1 Almere
Werkplekken Mandelaplein 1 Almere
Werkplekken Mandelaplein 1 Almere

Het Martinez gebouw is gelegen aan het Mandelaplein 1 te Almere en biedt compleet ingerichte, full service kantoorruimtes. Martinez is herontwikkeld naar een multifunctioneel gebouw met buitengewoon veel faciliteiten. Denk aan een hotel, restaurant Loetje, short-stay appartementen, een business lounge en een beperkt aantal kantoorsuites. Deze schitterende locatie ligt pal naast het NS station Almere Centrum. Het gebouw bestaat uit 20 verdiepingen, waarvan nog diverse ruimtes op de 15e t/m de 18e verdieping beschikbaar zijn. Het gebouw biedt tevens een prachtig skyline-uitzicht over Almere.

De ruimtes zijn in 2020 geheel opnieuw ingericht volgens de laatste inzichten voor kantoorgebruikers met de nieuwste mogelijkheden om kosteloos je eigen kantoor te ontwerpen!

Vestig uw bedrijf op een prijswinnende locatie. Verbeter uw werk-privébalans in een prijswinnende gebouw met onze kantoren op Almere Central Station. Deze locatie bevindt zich in een opvallend blauw geglazuurd gebouw en biedt een snelle treinverbinding met Amsterdam, plus een terras en zwembad op het dak.

Geniet van het panoramische uitzicht tot aan Amsterdam en werk productief in zonovergoten ruimtes met een stijlvolle inrichting van zwart, wit en grijs. In uw vrije tijd bent u met een kwartiertje lopen bij winkels, restaurants, een museum en een kunstgalerij.

Kies uw product afhankelijk van uw behoeften:
- Kantoorruimte: Volledig gemeubileerde en ingerichte privékantoren die zijn afgestemd op één persoon of een compleet bedrijf. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit luxe kantoorsuites op een prestigieuze locatie met spectaculaire uitzichten of vervangende werkruimte bij calamiteiten en dagkantoren. U hebt toegang tot de kantoren wanneer u dit maar nodig hebt.

- Coworking: Een sociale manier van werken in een gemeenschappelijke of open kantoorruimte. Reserveer een plek voor dagelijks gebruik of kom gewoon langs en maak gebruik van een flexplek.

- Vergaderruimtes: Kies uit duizenden beschikbare vergaderruimtes of stel u uw eigen ruimte samen. Dit is de perfecte plek voor een informele bijeenkomst met toegang tot wifi en apparatuur. Ook is een van onze ruimtes een goede plek voor presentaties, trainingen, sollicitatiegesprekken, bestuursvergaderingen of conferenties. U kunt de ruimte bijvoorbeeld voor een uur of voor meerdere dagen reserveren.

- Virtueel kantoor: Het is makkelijk om een goede indruk te maken met een zakelijk adres op een toplocatie met een zakelijke post service en een professionele virtuele assistent voor uw telefoondiensten. Een virtueel kantoor biedt ook onbeperkt gebruik van de lounge en toegang tot een kantoor voor twee dagen per maand, of vijf dagen met Virtueel kantoor Plus.

- Flexibele serviceoplossingen: Werk overal ter wereld met onbeperkte toegang tot ons netwerk van business lounges in stadscentra, op vliegvelden en stations. Onder flexibele oplossingen vallen privékantoren of coworkingruimtes voor 5, 10 of een onbeperkt aantal dagen per maand.

Hele werkplek per persoon vanaf
€79,- p/mnd excl. btw
Of normale kantoorruimte tot
5000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplekken
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Mandelaplein 1
Postcode
1314 CG
Plaats
Almere
Oplevering
Gemeubileerd

Meer te huur in de buurt

Werkplek huren
Werkplekken

Almere

P.J. Oudweg 4
€79,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Werkplek huren
Werkplekken

Almere

P.J. Oudweg 41
€300,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Almere

P.J. Oudweg 41
€300,- Per maand
Vanaf: 5 m²
Bekijk dit pand