Self storage Platinastraat 47 Zoetermeer

In de buurt van Den Haag is onze Boxx locatie Zoetermeer gelegen. In de dichtbevolkte randstad gebeurt het regelmatig dat er voor die ene hobby of de extra verhuisdozen net niet genoeg ruimte is in de woning. Op zo’n moment biedt externe opslagruimte huren de ultieme oplossing. Zoetermeer valt onder regio Den Haag, waar Den Haag, Delft en Rijswijk ook onderdeel van zijn. Zo is er altijd een Boxx locatie bij jou in de buurt.

Self Storage vanaf 2m2, 2,5m2, 3,5m2, 4,5m2 & 5,5m2

Boxx Opslag is de opslagverhuurspecialist van Nederland. Op locatie Zoetermeer verhuren wij onze standaard opslagruimte of self storage units en unieke verplaatsbare opslagunits. Om aan ieders opslagwens te voldoen hebben wij opslagruimtes van verschillende afmetingen te huur. De grootte begint bij 1m3 en loopt op tot 27m3. In de kleinste passen zes en de grootste 216 verhuisdozen. Wij zijn van mening dat opslagruimte huren gemakkelijk, veilig en goedkoop moet zijn voor iedereen. Daarom staat service hoog in het vaandel bij ons en doen we er alles aan om je ervaring met het huren van externe opslagruimte zo prettig mogelijk te maken.

Ten westen van het bepakte Den Haag ligt Boxx Opslaglocatie Zoetermeer. Op deze plek verhuren wij verschillende opslagoplossingen aan hen die thuis of op kantoor net die paar meter missen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Hierbij kun je denken aan een verhuizing naar je eerste eigen huis of als ondernemer wil je seizoensgebonden artikelen als meubilair opslaan, want anders staat het ook maar zo in de weg. Of je reden nou particulier of zakelijk is, bij Boxx Opslag hebben wij de opslagruimte die bij jouw behoefte past.

Huurprijs vanaf
€34,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
2 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Self storage
Nevenbestemming
Bedrijfsruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Platinastraat 47
Postcode
2718 SZ
Plaats
Zoetermeer
Oplevering
Casco
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Selfstorage 2 tot 6m2
2 m²
€34,- per maand
Unit: 1
25 m²
€231,- per maand
Unit: 2
50 m²
€462,- per maand

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
diverse units

Zoetermeer

Aluminiumstraat 70
€600,- Per maand
Vanaf: 19 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Zoetermeer

Heliumstraat 64
€105,- Per m2, per jaar
Vanaf: 330 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Zoetermeer

Aluminiumstraat 54
€650,- Per maand
Vanaf: 30 m²
Bekijk dit pand