Self storage Reactorweg 15 Utrecht
Self storage Reactorweg 15 Utrecht
Self storage Reactorweg 15 Utrecht

Nieuw: de allereerste volledig geautomatiseerde opslag vestiging in Europa. De ALLSAFE Robotic Storage in Utrecht! Heb je extra ruimte nodig en weinig tijd? Ben je op zoek naar ultiem gemak en veiligheid bij het huren van opslagruimte in Utrecht?

De Robotic Storage wordt aangedreven door een robot die in verbinding staat met de My-ALLSAFE app. Wanneer je aankomt, geef je via de app aan dat je toegang wilt hebben tot je unit in het pand. De robot zorgt ervoor dat je unit naar je toe komt en vervolgens plaatst op de aangewezen laad- en losplek waar je rustig kunt in- en uitladen recht voor de deur. Het voordeel van deze manier van opslaan is dat je rechtstreeks vanuit je auto of bus spullen kunt in- en uitladen zonder gebruik te hoeven maken van rolkarren en liften. Het is praktisch, tijdbesparend en extra veilig!

Na het afsluiten van je opslagunit plaatst de robot deze op een stellage boven in het pand, wat voor extra veiligheid zorgt. Niemand heeft namelijk hierdoor toegang tot de units omdat ze hoog in de stellages staan opgesteld. Hierdoor geniet je van veiligheid op het allerhoogste niveau!

De Robotic Storage in Utrecht is zo gebouwd en ingericht dat we een optimaal klimaat kunnen handhaven qua temperatuur en luchtvochtigheid. Hierdoor is deze opslag ook bijzonder goed geschikt voor het opslaan van specifieke waardevolle spullen zoals kunst of andere tere materialen.

Zowel particulieren als ondernemers kunnen een opslagruimte naar keuze huren bij de Robotic Storage in Utrecht. Door het next-level niveau op het gebied van gemak en veiligheid is deze vorm van opslagruimte huren ideaal voor mensen die ultiem gemak zoeken en weinig tijd hebben. Ook ideaal voor kunstverzamelaars, maar ook voor webshops, koeriersbedrijven, bouwbedrijven, onderhoudsbedrijven, handelaren en vertegenwoordigers. Direct vanuit de auto in- en uitladen en eenvoudig extra ruimte creëren, thuis of op de zaak.

De Robotic Storage in Utrecht is makkelijk bereikbaar en ligt op het bedrijventerrein Lage Weide, waardoor je eenvoudig en snel bij je opgeslagen spullen kunt. Je kunt zeven dagen per week van 06:00 uur tot 23:00 uur bij je spullen. Omdat het pand direct naast de ALLSAFE Mini Opslag vestiging Utrecht ligt, geniet je ook hier van vele extra services zoals het huren van een verhuisbus of aanhanger, postbussen, zakelijke vestigingsadressen én kan je gebruik maken van onze goederenontvangst en pakketverzending. Indien nodig, kunnen wij leveringen in ontvangst nemen en deze in de unit plaatsen. Zo hoef je zelf niet meer aanwezig te zijn voor elke levering en bespaar je tijd. Daarnaast hebben wij ook een winkel op locatie waar je verhuisdozen en inpakmateriaal kunt aanschaffen.

Michael Bergwerff is onze Vestigingsmanager in Utrecht en laat je graag een keer onze Robotic Storage zien. Hij kan passend advies geven met betrekking tot het huren van de juiste opslagruimte. Maak daarom nu vrijblijvend een afspraak voor het huren van opslagruimte in Utrecht en ervaar de modernste, veiligste en makkelijkste vorm van opslag!

Meer weten over deze locatie? Reageer online of zie:
https://www.allsafe.nl/opslagruimte/utrecht/

Huurprijs vanaf
€33,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte
Vanaf: 1 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Self storage
Nevenbestemming
Bedrijfsruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Reactorweg 15
Postcode
3542 AD
Plaats
Utrecht
Oplevering
Casco
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Unit A
1 m²
€33,- per maand
Unit B
5 m²
€221,- per maand
Unit C
10 m²
€398,- per maand

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
Diverse units

Utrecht

Radonweg 1-10
€99,- Per m2, per jaar
Vanaf: 52 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren
Werkplekken

Utrecht

Reykjavikstraat 1
€305,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Werkplek huren
Werkplekken

Utrecht

Reykjavikplein 2
€90,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand