Self storage De Lus 7-11 Schagen
Self storage De Lus 7-11 Schagen
Self storage De Lus 7-11 Schagen

De PNO Garageboxen zijn multifunctionele ruimtes, geschikt voor opslag of werkruimte. Denk aan ZZP-ers die hun gereedschap en materiaal willen opslaan, een handige doe-het-zelver die klusruimte zoekt, iemand met een webshop die z’n spullen niet meer kwijt kan, een bloemist die een koelcel kan gebruiken, een autoliefhebber die aan zijn oldtimer wil sleutelen of een vertegenwoordiger die opslagruimte nodig heeft. De boxen zijn al te huur vanaf 89 euro per maand. En voor dat bedrag krijg je meer dan alleen een kale ruimte; elke bedrijfsunit heeft namelijk een eigen huisnummer. Ondernemende huurders beschikken dus meteen over een zakelijk postadres.

Op bedrijventerrein Lagedijk 'De Lus' is het noordelijke deel van bedrijventerrein Lagedijk in Schagen en is gelegen aan het centrum van de stad. Het ligt direct aan de N245 en nabij N248 en N9 (de weg van Alkmaar naar Den Helder).

Het complex op De Lus 7 en De Lus 11 in Schagen is afgesloten met een elektrisch te bedienen hekwerk. Het complex is voor huurders 24/7 toegankelijk en wordt continue in de gaten gehouden via camerabeveiliging en indien nodig kijkt de meldkamer actief mee. Een parkbeheerder zorgt voor het dagelijkse beheer. Uiteraard zijn er ook sanitaire voorzieningen aanwezig zoals toiletten en wastafels.

Een garagebox wordt altijd standaard opgeleverd met deze functionaliteiten:
- 24/7 camerabeveiliging en opvolging van de meldkamer
- 24/7 toegang via mobiele app
- Betonnen boxen
- Faciliteiten (sanitair/postbus)
- Multifunctioneel gebruik (opslag/werkruimte)
- Elektrapunten
- Led verlichting
- Vloercoating
- Uiteraard kunt u de garagebox uitbreiden met o.a. krachtstroom.
- U huurt rechtstreeks bij PNO Garagebox.

Meerdere type units
Het complex bestaat uit meerdere type units. Op de begane grond komen 15 large boxen, met afmetingen van 3 meter breed, 7 meter diep en 3 meter hoog en zijn voorzien van een elektrische overheaddeur. Daarnaast zijn er gekoppelde large boxen. Deze boxen zijn verbonden via een loopdeur in de tussenliggende muur.

Units op de etage
Op de verdieping komen etage-boxen van 3 meter breed, 7 of 3,5 meter diep en 2,5 meter hoog. De boxen op de verdieping zijn ideaal voor de opslag van huisraad, archief en andere spullen die je niet dagelijks nodig hebt. De scherp geprijsde etage-boxen zijn bereikbaar via een goederenlift en een beton trap. Hierbij de keuze uit een overheaddeur of extra brede loopdeur.

Units met zij-ingang
Aan één zijde van het complex komen units met een eigen zij-ingang. Deze ruimtes zijn toegankelijk via een extra brede loopdeur en voorzien van ramen met draai kiepfunctie. Dat maakt deze units zeer geschikt als showroom, atelier of kantoorruimte.

 

Huurprijs vanaf
€167,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte
Vanaf: 21 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Self storage
Nevenbestemming
Bedrijfsruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
De Lus 7-11
Postcode
1742 PH
Plaats
Schagen
Omgeving
Bedrijventerrein Lagedijk
Oplevering
Casco
Parkeergelegenheid
Voldoende parkeergelegenheid
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Medium zij-ingang
21 m²
€175,- per maand
Medium etage
21 m²
€167,- per maand

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
Diverse units

Heerhugowaard

Flemingstraat 3
€1.750,- Per maand
Vanaf: 130 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Heerhugowaard

Jan Duikerweg 12B
€1.950,- Per maand
Vanaf: 187 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren
Diverse units

Den Helder

Burgemeester Ritmeesterweg 1
€99,- Per maand
Vanaf: 13 m²
Bekijk dit pand