Van IJsendijkstraat 383
Purmerend

1442 LB

Self storage Van IJsendijkstraat 383 Purmerend
Self storage Van IJsendijkstraat 383 Purmerend
Self storage Van IJsendijkstraat 383 Purmerend

Opslagruimte nodig in Purmerend? Bij ALLSAFE Mini Opslag kan je terecht voor het huren van opslagruimte voor zowel particulier als zakelijk gebruik in Purmerend en omgeving.

Onze nieuwe vestiging aan de Van IJsendijkstraat biedt genoeg opties voor het opslaan van je spullen. Bijvoorbeeld opslag voor inboedel, handelsvoorraad, motorstalling, archief en meer.  Bij ALLSAFE Purmerend huur je flexibel opslagruimte al vanaf 1 week. Natuurlijk kan je ook voor langere tijd opslagruimte huren in Purmerend, wanneer je bijvoorbeeld extra ruimte in huis wilt creëren omdat je kleiner bent gaan wonen.

Je huurt bij ALLSAFE Purmerend al opslagruimte vanaf € 1,40 per week, waarbij je kunt kiezen uit een heleboel formaten. Van 1 kubieke meter tot 120 kubieke meter: voor iedere opslagbehoefte is er ruimte. Met opslagunits van 3 meter hoog kan je ook grotere stukken opslaan. Denk bijvoorbeeld eens aan om de bank op zijn kant te zetten. Zet daar een aantal dozen bovenop en je kan veel meer kwijt in de ruimte dan je denkt! Zo bespaar je flink wat vierkante meters en dus ook kosten.

Uiteraard snappen we ook dat het lastig is om vooraf in te schatten hoeveel opslagruimte je nodig hebt. Daarom adviseren we ook om vrijblijvend bij onze vestiging in Purmerend langs te komen voor een korte rondleiding. Hierbij laten onze collega's je een aantal ruimtes zien om zo samen te bepalen hoeveel ruimte je nodig hebt. Zo huur je nooit een te kleine of te grote opslagruimte en betaal je nooit te veel.

Naast formaat kan je ook bepalen of je opslagruimte op de begane grond wilt huren of dat een opslagunit op een etage (goed bereikbaar met goederenlift en trap) fijner is. Een opslagunit op een etage is altijd voordeliger dan op de begane grond.

Of je nu tijdelijk opslagruimte wilt huren in verband met een verhuizing of verbouwing, of voor langere tijd bij permanent ruimtegebrek: bij ALLSAFE Purmerend  huur je goed beveiligde, geconditioneerde, schone en verwarmde opslagruimtes. Bij ALLSAFE krijg je de beste prijs voor de hoogste kwaliteit en service. Zie je een aanbieding van een andere opslagaanbieder in de regio Purmerend? Ook dan krijg je bij ons de Laagste Prijs Garantie.

Is onze vestiging in Purmerend net niet dichtbij genoeg voor je? Dan kan je ook terecht bij onze andere locaties in Amsterdam West en Amsterdam Zuid.

Naast particulieren kunnen ook bedrijven voordelig en gemakkelijk opslagruimte huren bij ALLSAFE Mini Opslag in Purmerend. Bij een groeiende of krimpende voorraad, POS-materiaal, promotiemateriaal of service-onderdelen is flexibel opslagruimte huren ideaal. Met standaard toegang van 06:00 uur tot 23:00 uur of zelfs 24 uur per dag kan je altijd bij je spullen wanneer jij wilt.

Zakelijk opslagruimte huren bij ALLSAFE vestigingen biedt jou daarnaast vele voordelen, waaronder pakketverzending, goederenontvangst en voordelige zakelijke prijzen.

ALLSAFE Mini Opslag biedt ruimte. En dat maken we graag zo makkelijk mogelijk voor je. Daarom kun je in al onze vestigingen verhuisproducten aanschaffen, zoals verhuisdozen, boekendozen, noppenfolie en ander inpakmateriaal. En heb je hulp nodig met het transport van jouw spullen naar de opslag in Purmerend of weer terug? Dan kun je gebruik maken van onze verhuishulp of verhuisservice.

Is je interesse gewekt en wil je graag meer weten over de mogelijkheden van opslagruimte huren bij ALLSAFE Purmerend? Vul dan het formulier in voor een vrijblijvende offerte of een korte rondleiding. De koffie staat klaar!

Meer weten over deze locatie? Reageer online of zie:
https://www.allsafe.nl/opslagruimte/purmerend/

Huurprijs vanaf
€10,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte
Vanaf: 1 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Self storage
Nevenbestemming
Bedrijfsruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Van IJsendijkstraat 383
Postcode
1442 LB
Plaats
Purmerend
Oplevering
Casco
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Unit A
1 m²
€10,- per maand
Unit B
5 m²
€97,- per maand
Unit C
10 m²
€134,- per maand
Unit D
14 m²
€180,- per maand

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
Diverse units

Purmerend

Spinnekop 2
€300,- Per maand
Vanaf: 30 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Purmerend

Weberstraat 1
€870,- Per maand
110 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Purmerend

Voltastraat 21-23
€315,- Per maand
Vanaf: 33 m²
Bekijk dit pand