Self storage Galliërsweg 49 Oss
Self storage Galliërsweg 49 Oss
Self storage Galliërsweg 49 Oss

Opslagruimte huren in Oss? Je vindt de vestiging in Oss op de Galliërsweg 47, gelegen in de wijk Industrieterreinen-Zuid. ALLSAFE Mini Opslag Den Bosch is ook bij jou in de buurt.
ALLSAFE Mini Opslag biedt diverse mogelijkheden aan zowel bedrijven als particulieren voor het huren van opslagruimte in Oss en omgeving. Bijvoorbeeld het huren van een auto- of motorstalling, bandenopslag, postbus en voorraadopslag. Een opslagruimte huren kan al vanaf € 1,40 per week.

Je hebt de keuze uit verschillende soorten opslag en ook verschillende maten. Deze opslagruimtes zijn gevestigd op de begane grond en op de verdiepingen hierboven. Alle opslagruimtes zijn eenvoudig bereikbaar door de trappen en de liften.

Ben je op zoek naar tijdelijke opslagruimte? Of zoek je permanente opslagruimte? Bij ALLSAFE Mini Opslag kun je al vanaf één week een geconditioneerde, verwarmde en goed beveiligde opslagruimte huren. Dankzij onze Laagste Prijs Garantie ben je verzekerd van de beste prijs, service en kwaliteit! Onze garantie geldt ook voor tijdelijke opslag aanbiedingen van andere aanbieders in Oss en de buurt van Oss.

Heb je een groeiende handelsvoorraad of wisselende voorraden? Wil je jouw POS-materiaal of promotiemateriaal veilig opslaan? Heb je archiefopslag nodig? Naast particuliere opslag kun je bij ons ook zakelijke opslag huren in Oss. Zakelijke opslag biedt jou vele voordelen zoals pakketverzending, goederenontvangst en de voordelige prijzen van de opslagruimte.
Heb je hulp nodig bij het vervoer naar jouw opslag? Maak gebruik van onze verhuisbus of aanhanger en maak het jezelf gemakkelijk. Heb je hulp nodig bij het verplaatsen van de spullen? Onze verhuishulp staat voor jou klaar en helpt je graag bij het zorgvuldig en handig verplaatsen en vervoeren van jouw spullen.

Om jouw spullen zo goed mogelijk te beschermen, verkopen wij een aantal inpakmaterialen in onze shop. Bijvoorbeeld verhuisdozen of archiefdozen, maar ook matrashoezen of velgenbomen. Deze materialen beschermen jouw spullen tijdens het transport en in de opslagruimte. Onze vestigingsmanager Ronald Geeven kan je er alles over vertellen.

Meer weten over deze locatie? Reageer online of zie:
https://www.allsafe.nl/opslagruimte/oss/

Huurprijs vanaf
€9,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte
Vanaf: 1 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Self storage
Nevenbestemming
Bedrijfsruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Galliërsweg 49
Postcode
5349 AT
Plaats
Oss
Oplevering
Casco
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Unit A
1 m²
€9,- per maand
Unit B
5 m²
€68,- per maand
Unit C
10 m²
€92,- per maand
Unit D
14 m²
€133,- per maand
Unit E
26 m²
€267,- per maand

Meer te huur in de buurt

Bedrijfspand huren
Diverse units

Oss

Zeeheld 8
€119,- Per maand
Vanaf: 9 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren
Diverse units

Uden

Oostwijk 1
€155,- Per maand
Vanaf: 15 m²
Bekijk dit pand
Winkelpand huren
Diverse units

Uden

Galerij 9
Huurprijs op aanvraag
Vanaf: 250 m²
Bekijk dit pand