Self storage Oderweg 1 Amsterdam
Self storage Oderweg 1 Amsterdam
Self storage Oderweg 1 Amsterdam

Zoek jij opslagruimte in Amsterdam-West? Deze huur je gemakkelijk en snel bij ALLSAFE Mini Opslag. ALLSAFE heeft opslagruimtes voor particulieren en bedrijven. Zo kun je bij ALLSAFE in Amsterdam-West terecht voor inboedelopslag, zakelijke opslag, stalling voor jouw motor, auto, boot of caravan en meer.

Je kunt bij ALLSAFE in Amsterdam-West kiezen uit meer dan 20 verschillende formaten opslagruimtes, van 1 kubieke meter tot wel 120 kubieke meter. Al vanaf €1,40 per week kun je een opslagruimte huren in Amsterdam-West. Je kunt bij ons zeer flexibel opslagruimte huren, of dit nu voor langere tijd is of voor één week. Bijvoorbeeld omdat je een verhuizing of verbouwing op de planning hebt staan en voor korte periode opslag nodig hebt. Of wanneer je permanent ruimte tekort komt en voor onbepaalde tijd opslagruimte in Amsterdam-West wilt huren.

De vestiging in Amsterdam-West ligt in de buurt van het CBR en is op loopafstand van station Sloterdijk. Veel particulieren en bedrijven in Amsterdam en omstreken huren opslagruimte bij onze locatie in West. Zo is onze opslaglocatie ook goed bereikbaar vanuit Zaandam, Haarlem en Hoofddorp.

Je bent verzekerd van de beste kwaliteit en service met de Laagste Prijs Garantie. Deze Laagste Prijs Garantie geldt ook voor tijdelijke opslag aanbiedingen van andere aanbieders in de regio Amsterdam-West. De opslagruimte wordt permanent beveiligd en is voorzien van verwarming. Zo blijven jouw spullen in de opslagruimte in topconditie.

Erwin Prins is Vestigingsmanager in Amsterdam-West en expert op het gebied van ruimte. Bij een bezoek aan onze opslaglocatie kan hij jou adviseren met betrekking tot de juiste opslagruimte en hoe jij efficiënt ruimte kunt creëren. Daarnaast kan hij jou ook alles vertellen over onze extra services in Amsterdam-West, zoals de verhuur van verhuisbus en aanhanger, het huren van een postadres, pakketverzending en goederenontvangst en onze verhuisservices.

Meer weten over deze locatie? Reageer online of zie:
https://www.allsafe.nl/opslagruimte/amsterdam-west/

Huurprijs vanaf
€14,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
1 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Self storage
Nevenbestemming
Bedrijfsruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Oderweg 1
Postcode
1043 AG
Plaats
Amsterdam
Oplevering
Casco
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Kleine ruimte
1 m²
€14,- per maand
Middel ruimte
5 m²
€113,- per maand
Grote ruimte
10 m²
€195,- per maand
Grote ruimte 2
14 m²
€333,- per maand

Meer te huur in de buurt

Bedrijfspand huren

Amsterdam

Oderweg 3
€47.916,- Per maand
5608 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Amsterdam

Naritaweg 106-120
€13.175,- Per maand
930 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren
diverse units

Amsterdam

Naritaweg 127-137
€290,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand