Self storage Zandzuigerstraat 2 Almere

Nu in Almere: Boxx Opslag, de opslagverhuurspecialist van Nederland! Met een divers aanbod van self storage, garageboxen en unieke verplaatsbare opslagunits, hebben wij voor iedereen een oplossing die past. Daarnaast begrijpen we ook dat niet iedereen even veel spullen heeft om op te slaan. Daarom zijn al onze opslagunits in verschillende groottes beschikbaar. De locatie is van maandag tot en met zondag geopend, met camera’s beveiligd en zeer goed betaalbaar.

Self Storage vanaf 2m2, 2,5m2, 3,5m2, 4,5m2 & 5,5m2

In de polder Zuidelijk Flevoland is de Boxx locatie Almere gesitueerd. Voor iedereen in Almere die opslagruimte wil huren: wij zijn er voor jou! Met diverse opslagruimtes als self storage, unieke mobiele opslagunits en garageboxen is er gegarandeerd een ruimte die bij jouw opslagbehoefte past. Of je nou maar een paar dozen kwijt wil of de hele inboedel van een eengezinswoning, bij Boxx Opslag kunt je het stallen. Onze opslagunits zijn zeer geschikt voor zowel privé als zakelijke doeleinden.

Boxx is niet zomaar de opslagverhuurspecialist van het land geworden. Dit hebben wij onder andere behaald door service hoog in het vaandel te hebben. Wij bieden een premium service door met onze huurders mee te denken over hoe hun ervaring nog beter kan, door bijvoorbeeld extra voorzieningen of door hen werk uit handen te nemen. Alle vragen of ideeën die onze huurders hebben kunnen ze iedere dag van 09:00 tot 17:30 uur met onze enthousiaste ruimteadviseurs bespreken. Daarnaast leveren wij opslagproducten van de hoogste klasse, zoals onderhoudsvrije garageboxen en mobiele opslagruimtes.

Huurprijs vanaf
€36,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
2 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Self storage
Nevenbestemming
Bedrijfsruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Zandzuigerstraat 2
Postcode
1333 HD
Plaats
Almere
Oplevering
Casco
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Selfstorage 2 tot 6m2
2 m²
€36,- per maand
Unit: 1
25 m²
€231,- per maand
Unit: 2
50 m²
€462,- per maand

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
diverse units

Almere

Bolderweg 2
€100,- Per m2, per jaar
Vanaf: 15 m²
Bekijk dit pand
Winkelpand huren

Almere

Philadelphiapad 34
€2.687,- Per maand
109 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren
diverse units

Almere

Markerkant 13
€99,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand