Pelmolenlaan 16
Woerden

3447 GW

Kantoorruimte Pelmolenlaan 16 Woerden
Kantoorruimte Pelmolenlaan 16 Woerden
Kantoorruimte Pelmolenlaan 16 Woerden

Met de ligging aan de A12 zijn zowel West- als Oost-Nederland snel bereikbaar. Dat maakt ons kantoor in Woerden ideaal voor ondernemers die veel onderweg zijn: binnen 3 minuten zit je op de snelweg. Het gezellige centrum van de vestingstad is met 7 minuten fietsen al net zo dichtbij. Zet je fiets in de stalling of parkeer je auto gratis voor de deur. Ook de bereikbaarheid met het ov is uitstekend, met een rechtstreekse busverbinding naar het station op loopafstand.

ALL-INCLUSIVE HUUR
Bij Element Offices is de huur all-inclusive. Je weet dus vooraf precies waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. Neem contact op, we vertellen je graag meer over de voordelen van een kantoorruimte, flexplek, virtual office of vergaderruimte huren bij Element Offices.

OFFICE SPACE
Met kantoren van 1-20 werkplekken heb je keuze zat. Meer dan 20 werkplekken nodig? Dan huur je een gehele vloer. Of laat je kantoorruimte flexibel met je bedrijf meegroeien door verschillende ruimtes te schakelen. Kantoorruimte huren inclusief meubilair, schoonmaak of roomservice? Geen probleem! En kantoorruimte huren bij Element Offices betekent 24/7 toegang tot je kantoor. Wel zo fijn als het een keertje laat (of vroeg) wordt.

VIRTUAL OFFICE
Met ons virtueel kantoor profiteer je van een postadres in Woerden inclusief postverwerking voor brieven en pakketten. Je virtuele kantoorruimte aanvullen met een inschrijfadres voor de KvK? Ook dat is mogelijk. Als je kiest voor een virtual office met vestigingsadres voor de KvK kunnen jij en je medewerkers bovendien gebruikmaken van een flexplek inclusief supersnelle wifi. Handig of niet? Een virtual office is te huur vanaf €65,- per maand.

 

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Beschikbaar
vanaf 5 m² tot 2000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Pelmolenlaan 16
Postcode
3447 GW
Plaats
Woerden
Oplevering
Gemeubileerd
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
Diverse units

Woerden

Tjaskermolenlaan 1-7
€120,- Per m2, per jaar
Vanaf: 500 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Woerden

Pompmolenlaan 10
€3.140,- Per maand
Vanaf: 314 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Woerden

Pompmolenlaan 26
€274,- Per maand
Vanaf: 36 m²
Bekijk dit pand