Kantoorruimte Kaldenkerkerweg 20 Venlo
Kantoorruimte Kaldenkerkerweg 20 Venlo
Kantoorruimte Kaldenkerkerweg 20 Venlo

Bij Sablones in Venlo, werkt u te midden van een inspirerende mix van commercie en creativiteit. Flexibiliteit staat bij Sablones altijd voorop. Ook de locatie is een pluspunt.

 

Venlo is kenmerkend door de strategische ligging tussen luchthaven Schiphol en de havens van Rotterdam en Antwerpen in westelijke richting, en het Europese achterland in de oostelijke richting. De gemeente Venlo telt ca. 100.000 inwoners en is hiermee na Maastricht de grootste gemeente in Limburg. Het verzorgingsgebied strekt zich uit over de omliggende gemeenten waarmee vestiging in deze plaats erg aantrekkelijk is.

 

De naam Sablones verwijst naar de Romeinse nederzetting die ergens in deze omgeving lag en die onlosmakelijk met de oorsprong van Venlo is verbonden. Het nieuwe Sablones is een uitstekende uitvalsbasis voor allerlei ondernemers, net zoals de vroegere nederzetting dat was voor handelaren in de Romeinse tijd.

 

Kenmerken

Algemeen

Gelegen aan de rand van het centrum van Venlo, een mooie ruimte met diverse mogelijkheden welke onder andere is te gebruiken als kantoorruimte / showroom / praktijkruimte / sport of een combinatie van meerdere functies.

 

Bestemming
Hoofdbestemming: Kantoorruimte

 

Oppervlakten

Perceeloppervlakte: 2.165 m2

Totale oppervlakte: 4.571 m2

Te huur: 226 m²

 

Object:

Sablones in Venlo is een laagdrempelig bedrijfsverzamelgebouw met mogelijkheden tot het huren van een kantoorruimte, alsmede een flexplek / flexkantoor en/of een vergaderruimte van 2 tot 25 personen.

 

Bereikbaarheid:

Auto      

Het object ligt op korte afstand van de toe- en afritten naar de A67, A73 en A74, van waaruit u een uitstekende verbinding heeft naar Antwerpen, het Ruhrgebied en Eindhoven (A67) en Nijmegen en Maastricht (A73). Daarnaast is het stadscentrum van Venlo binnen enkele autominuten te bereiken.

 

Openbaar vervoer
Het object op is ca. 250 meter loopafstand gelegen van het NS-station Venlo, waar zich tevens ook het bus knooppunt bevindt.

 

Parkeren
Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid voorhanden.

 

Huuruitgangspunten

Huurprijs per maand
Huurprijs bedraagt € 3.395,00 per maand exclusief btw en exclusief een tijdelijke energietoeslag op basis van een kantoorruimte met een oppervlakte van 226 m².

 

Servicekosten
De servicekosten (o.a. de levering van gas, water en elektra, internet, schoonmaak algemene ruimte, alarm- en beveiligingskosten, receptiefunctie en algemene onderhoudskosten) zijn bij de huurprijs inbegrepen, waardoor u nooit een afrekening ontvangt op het einde van het jaar.

 

Huurtermijn
In overleg bespreekbaar.

 

Beschikbaarheid
In overleg, doch op korte termijn

Huurprijs
€3.395,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
226 m²
Kantoorruimte oppervlakte
226 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Nevenbestemming
Praktijkruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Kaldenkerkerweg 20
Postcode
5913AE
Plaats
Venlo
Oplevering
Casco, Gestoffeerd, Gemeubileerd, In overleg
Parkeergelegenheid
Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid voorhanden.

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
diverse units

Venlo

Kaldenkerkerweg 20
€340,- Per maand
Vanaf: 18 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Venlo

Kaldenkerkerweg 28
€435,- Per maand
29 m²
Bekijk dit pand
Winkelpand huren

Venlo

Klaasstraat 18
€2.750,- Per maand
84 m²
Bekijk dit pand