Middenburcht 136
Utrecht

3452 MT

Kantoorruimte Middenburcht 136 Utrecht
Kantoorruimte Middenburcht 136 Utrecht
Kantoorruimte Middenburcht 136 Utrecht

De Utrechtse wijk Vleuterweide ligt centraal in Nederland en is goed bereikbaar met de auto. Element Offices Vleuterweide bevindt zich midden in het centrum, met alle winkels en horeca binnen handbereik. Parkeren in de omgeving is gratis en je fiets parkeer je in de stalling voor de deur.

ALL-INCLUSIVE HUUR
Bij Element Offices is de huur all-inclusive. Je weet dus vooraf precies waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. Neem contact op, we vertellen je graag meer over de voordelen van een kantoorruimte, flexplek, virtual office of vergaderruimte huren bij Element Offices.

OFFICE SPACE
De kantoren variëren in grootte van 1-20 werkplekken en je kunt meerdere ruimtes schakelen, zodat je kantoorruimte flexibel met je bedrijf meegroeit. Kantoorruimte inclusief meubilair, schoonmaak of roomservice? Regelen we voor je. Zo kun jij je volledig richten op je corebusiness en doen wij de rest. Ben je meestal vroeg uit de veren of juist een ware nachtuil? Ook dan zit je hier goed: kantoorruimte huren bij Element Offices betekent 24/7 toegang tot je kantoor.

VIRTUAL OFFICE
Met ons virtueel kantoor profiteer je van een postadres in Vleuterweide / Leidsche Rijn inclusief postverwerking voor brieven en pakketten. Je virtuele kantoorruimte aanvullen met een inschrijfadres voor de KvK? Ook dat is allemaal mogelijk. Als je kiest voor een virtual office met vestigingsadres voor de KvK kunnen jij en je medewerkers bovendien gebruikmaken van een flexplek inclusief supersnelle wifi. Handig of niet? Een Virtual Office boek je al vanaf €65,- per maand. Op deze locatie is het doorsturen van post verplicht.

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Beschikbaar
vanaf 5 m² tot 2000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Middenburcht 136
Postcode
3452 MT
Plaats
Utrecht
Oplevering
Gemeubileerd
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen

Meer te huur in de buurt

Winkelpand huren

Utrecht

Proostwetering 80
€3.000,- Per maand
46 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Utrecht

Proostwetering 41
€99,- Per maand
Vanaf: 7 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren
Diverse units

Utrecht

Proostwetering 41
€35,- Per maand
Vanaf: 6 m²
Bekijk dit pand