Kantoorruimte Goeman Borgesiuslaan 77 Utrecht
Kantoorruimte Goeman Borgesiuslaan 77 Utrecht
Kantoorruimte Goeman Borgesiuslaan 77 Utrecht

Element Offices Utrecht De Goeman ligt aan de Goeman Borgesiuslaan 77, nog geen 10 minuten lopen van het stadscentrum. Met de auto rijd je binnen 10 minuten de A27 op, de bushalte is 3 minuten lopen en het station zo’n 20 minuten. Er is volop parkeergelegenheid naast het pand en onze fietsenkelder maakt het wel heel aantrekkelijk om met de fiets naar werk te gaan. Uit werk nog even gauw boodschappen doen? De supermarkt is om de hoek!

Om de hoek van de levendige Weerdsingel Westzijde, in de wijk Lauwerecht in het centrum, vind je De Goeman. Kom binnen in The Club, de stijlvolle entree met koffiebar, en loop vandaaruit door naar de Meeting Rooms met hun opvallende thematische inrichting. In het gezellige restaurant met terras ontmoet je andere huurders: van start-up tot advocaat en van zzp’er tot middelgroot mkb-bedrijf. Die elementen en meer maken van Element Offices Utrecht De Goeman een geweldige plek om te werken en te groeien.

De kantoren variëren in grootte van 1 werkplek tot wel 100 plekken wanneer je een hele etage huurt. En door meerdere ruimtes te schakelen laat je je kantoorruimte flexibel met je bedrijf meegroeien. Kantoorruimte huren inclusief meubilair, schoonmaak en roomservice? Dat maken we gewoon voor je in orde. Mocht je trouwens vroeger beginnen of langer doorgaan: kantoorruimte huren bij Element Offices betekent 24/7 toegang tot je kantoor. Wel zo gemakkelijk.

ALL-INCLUSIVE HUUR
Bij Element Offices is de huur all-inclusive. Je weet dus vooraf precies waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. Neem contact op, we vertellen je graag meer over de voordelen van een kantoorruimte, flexplek, virtual office of vergaderruimte bij Element Offices.

Ofice for a day
Een geweldige oplossing voor zzp’ers en thuiswerkers die een flexwerkplek zoeken om urenlang ongestoord te werken. Met een Office for a Day huur je namelijk een volledig ingericht privékantoor, helemaal voor jezelf. Of voor jou en een collega, want sommige Offices for a Day hebben 2 bureaus. Ideaal als je je flexplek met iemand wil delen.

MEETING ROOMS
Flexibel vergaderruimte huren in het centrum van Utrecht was nog nooit zo eenvoudig: Element Offices Utrecht Goeman beschikt over 5 Meeting Rooms die zowel voor huurders als externen te huur zijn. De vergaderruimtes bieden plek aan 6-25 personen en zijn ook heel geschikt om klanten te ontvangen. Inclusief volwaardige roomservice, razendsnel draadloos internet en alles wat je nodig hebt voor een geslaagde bijeenkomst: van telefoon en tv-scherm tot flip-over en allerhande kantoortools.

Huurprijs
€190,- per m², per jaar excl. btw
Beschikbaar
vanaf 5 m² tot 2000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Goeman Borgesiuslaan 77
Postcode
3515 ET
Plaats
Utrecht
Oplevering
Gemeubileerd, In overleg
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen

Meer te huur in de buurt

Werkplek huren
Werkplekken

Utrecht

St. Jacobsstraat 123-135
€239,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Werkplek huren
Werkplekken

Utrecht

St. Jacobsstraat 123- 135
€79,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Utrecht

Wolvenplein 25
€1.042,- Per maand
Vanaf: 45 m²
Bekijk dit pand