Europalaan 400
Utrecht

3526 KS

Kantoorruimte Europalaan 400 Utrecht
Kantoorruimte Europalaan 400 Utrecht
Kantoorruimte Europalaan 400 Utrecht

Dotslash Utrecht is dé start- & Scale-up hub van midden Nederland. Je vindt deze broedplaats in de twee panden aan de Europalaan 100 en 400 in Utrecht. Wil jij ondernemen in een omgeving met leuke, like-minded en ambitieuze buren waarmee je kunt sparren en tussen de bedrijven klankborden in de hal beneden gezellig kunt tafeltennissen? Kom dan zeker eens langs voor een bezichtiging. P.s. het internet is hier bizar snel!

Beschikbaarheid:
In totaal is er 500 m2 aan kantoorruimte beschikbaar voor verhuur. De huurprijzen van de ruimtes boven de 40 m2 zijn op aanvraag. Staat uw gewenst afmeting er niet bij? Reageer dan via de knop 'stel een vraag' en kom direct in contact met de verhuurder!

Tafeltennissen met andere ondernemers!
Tussen het harde werken door is het goed om af en toe even wat anders te doen. Dit komt je productiviteit en creativiteit uiteindelijk alleen maar ten goede. Hoe leuk is het dan om met een collega of een van je buren een potje te ping-pongen? Ondertussen klets je bij of deel je kennis. Top!

Uitstekend bereikbaar!
Pal naast de A12 en Tramhalte voor de deur!
Dotslash is uitstekend bereikbaar. Pak de afslag Jaarbeurs vanaf de A12 (bij de nieuwe Van der Valk) en je bent er. Kom je liever met het OV? Of heb je stagiaires/personeel dat met OV komt? Dan biedt de tramhalte voor de deur uitkomst. Deze brengt je in slechts 8 minuten van en naar Utrecht Centraal.

Over:
Het bedrijfsverzamelgebouw aan de Europalaan 400 in Utrecht maakt onderdeel uit van Dotslash Utrecht. De populairste Start-up / Scaleup campus van de regio Utrecht. In 2018 begon dit concept in gebouw 100 (intern linkje naar gebouw 100) als logische landingsplaats voor start-ups na de incubatiefase. In 2019 breidde ze uit naar gebouw 400. Waar in gebouw 100 de concentratie startups groter is, vind je in gebouw 400 juist meer scaleups. De inrichting is speels en toch ook zakelijk. Kantoorruimtes zijn er vanaf ca 20m2. Er is een receptie en er is een vergadervleugel.

De bereikbaarheid is met de ligging naast de A12 top. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor zowel bezoekers als huurders. Er liggen een tram en bushalte voor de deur waardoor je binnen 10 minuten op Utrecht Centraal staat en ook met de fiets knal je langs het gezellige Merwedekanaal in ca 10 minuten naar het centrum. Zoek je meer dan meters? Word je behalve knettersnel internet blij van reuring, een ambitieuze vibe en een levendige community? Dan zit je hier helemaal op je plek. Er worden events georganiseerd rondom diverse thema's, er is wekelijks een sportieve bootcamp, schrijf je in voor het zeil-event in de zomer, schuif aan bij de Zomer BBQ of sla een bal af tijdens het jaarlijkse ./golf-event.

Op de Dotslash Campus vind je onder andere een lunchroom waar gewerkt wordt met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een award-winning koffiebar, een restaurant met 50 speciaalbieren en heerlijke pizza's, een co-op vleugel waar je buiten je kantoor kan samenwerken en waar je de corporate partners kan ontmoeten.

Meestal zit dit pand vol maar houd je niet in om te reageren want het komt natuurlijk zo nu en dan voor dat bedrijven doorgroeien.

 

Huurprijs vanaf
Huurprijs op aanvraag
Oppervlakte vanaf
20 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Europalaan 400
Postcode
3526 KS
Plaats
Utrecht
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Kantoorunit 1
20 m²
Huurprijs op aanvraag
Kantoorunit 2 (vanaf)
40 m²
Huurprijs op aanvraag

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
Diverse units

Utrecht

Europalaan 500
Huurprijs op aanvraag Per m2, per jaar
Vanaf: 20 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren
Diverse units

Utrecht

Eendrachtlaan 100-260
€450,- Per maand
Vanaf: 28 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Utrecht

Europalaan 100
Huurprijs op aanvraag Per m2, per jaar
Vanaf: 20 m²
Bekijk dit pand