Dr. Hub van Doorneweg 195
Tilburg

5026 RE

Kantoorruimte Dr. Hub van Doorneweg 195 Tilburg
Kantoorruimte Dr. Hub van Doorneweg 195 Tilburg
Kantoorruimte Dr. Hub van Doorneweg 195 Tilburg

Een mens heeft meer nodig dan alleen een hengel en geduld of een pen en papier. Succes zit van binnen maar je omgeving kan het helpen uit je te krijgen. Je zoekt dus een plek waar je geest en je lichaam zich ontwikkelen: dat is The Rise. Hier ontmoet je anderen die dezelfde route naar de top kiezen. Wij creëren een klimaat waar jij kan presteren.

The Rise staat symbool voor de krachtige maar serene vergezichten van bergtoppen over de hele wereld. Ook kijken we naar de klimroutes en gletsjers die overwonnen zijn door enkele pioniers maar velen inspireren om iedere dag het avontuur en de uitdaging aan te gaan.
Dit voormalig Interpolis kantoor heeft terrastuinen met ochtend- en middagzon. We hebben een grote gym met luxe kleedkamers en fitness apparatuur. De vergaderzalen zijn geschikt om informeel te zitten met kleine gezelschappen tot lezingen voor 70 personen en meer. Alpamayo is ons lunchrestaurant met open keuken en er is een barista-bar met de enige koffiebranderij van de stad; een betere werkplek ga je niet vinden! UP WE GO!

KANTOREN
Deze twee moderne kantoortorens zijn gelegen op een (A-)zichtlocatie aan de snelweg A58. Ze hebben daardoor een aanzienlijke attentiewaarde met ca. 120.000 voertuigen die er dagelijks passeren.

Het kantoor is gesitueerd op bedrijvenpark ‘t Laar, dat één van de beste kantoorlocaties in Tilburg kan worden genoemd. Het Laar biedt huisvesting aan diverse grote en kleine ondernemingen, zoals Optisport, Bosch, SCAB accountants, Rhenus, Vecozo, Sacha Schoenen en anderen.

De kantoren hebben een aansprekende en representatieve architectuur gebruikmakend van hoogwaardige materialen. De beide torens zijn verbonden middels de begane grond die zich kenmerkt door een verscheidenheid aan faciliteiten, zoals een receptie, vergadercentrum, restaurant, lounge- en flex werkplekken.

De gebouwen zijn voorts voorzien van vrij indeelbare kantoorvloeren, waardoor iedere gewenste indeling is te realiseren. Iedere verdieping is momenteel voorzien van een modern inbouwpakket en beschikt o.a. over een eigen pantry met sanitaire voorzieningen. Voorts is het gebouw uitgerust met klimaatplafonds, hetgeen het comfort en en de indeelbaarheid ten goede komt.

BEREIKBAARHEID
Door de ligging aan de snelweg A58 afrit 11 is de bereikbaarheid uitstekend te noemen. De omliggende steden Breda, ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven en Eindhoven Airport zijn alle per auto en trein binnen 30 minuten te bereiken. Direct naast het complex ligt bushalte “Het Laar West” vanwaar in 10 minuten het centrum en centraal station Tilburg bereikbaar zijn.

PARKEREN
Parkeernorm ca. 1:30 m² met in totaal circa 374 plaatsen. Het kantorencomplex beschikt over een ruime parkeergarage alsmede een parkeerterrein. Het terrein is afgesloten middels een slagboom met intercom.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorvloeren zijn voorzien van een modern inbouwpakket aan installaties. De ruime begane grond biedt een hoogwaardig serviceconcept met zaken zoals een hospitality desk, barista bar, vergadercentrum, sportschool, kleedkamers, restaurant, bar / lounge en een flexwerk-concept.

Het object wordt aangeboden met de navolgende aanwezige voorzieningen:
- systeemplafonds met nieuwe (inbouw-)lichtarmaturen;
- toiletgroep en pantry per verdieping (2 damestoiletten en 2 herentoiletten);
- kabelgoten ten behoeve van databekabeling (UTP Cat6); *
- Wifi (20Mbits/s); *
- energielabel B (1,09);
- klimaatsysteem met klimaatplafonds;
- 3 grote liften per toren;
- afgesloten parkeerterrein met afgesloten fietsenstalling;
- parkeerterrein voorzien van slagboom met intercom.

* de internet en serverruimtes zijn in eigen beheer bij verhuurder, die zorgt voor het patchen van de kabels en de wifi-routers.

HUURPRIJS & SERVICEKOSTEN
Kantoorruimte
€ 125,00 per m² per jaar.

Parkeerplaatsen
€ 500,00 per plaats per jaar.

Servicekosten
De servicekosten voor uitgebreide service bedragen op voorschot € 55,= per m² per jaar en worden eenmaal per jaar op basis van nacalculatie verrekend.

Bovengenoemde prijzen zijn te vermeerderen met BTW en bij vooruitbetaling per kwartaal verschuldigd.

GARANTIE
Een bankgarantie / waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, inclusief servicekosten en de hierover verschuldigde omzetbelasting.

HUUROVEREENKOMST
Een standaard huurovereenkomst, gebaseerd op ROZ model 2015.

BESCHIKBAARHEID
In overleg op korte termijn.

Huurprijs
€125,- per m², per jaar excl. btw
Beschikbaar
vanaf 60 m² tot 1600 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Dr. Hub van Doorneweg 195
Postcode
5026 RE
Plaats
Tilburg

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
diverse units

Tilburg

Dr. Hub van Doorneweg 155-157
€367,- Per maand
Vanaf: 20 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Tilburg

Dr. Hub van Doorneweg 153
€2.913,- Per maand
233 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren

Tilburg

Charles stulemeijerweg 3
€12.961,- Per maand
2530 m²
Bekijk dit pand