Wilhelminaplein 1
Rotterdam

3072 DE

Kantoorruimte Wilhelminaplein 1 Rotterdam
Kantoorruimte Wilhelminaplein 1 Rotterdam
Kantoorruimte Wilhelminaplein 1 Rotterdam

Element Offices Rotterdam is gevestigd in kantoorgebouw Wilhelminatoren. Ruim 100 meter en 22 verdiepingen hoog, met de contouren van een schip. De locatie ligt aan de Maas bij de Erasmusbrug, natuurlijk met het bijbehorende uitzicht. Midden tussen alle bedrijvigheid die je kunt verwachten, zo dicht bij een haven die veruit de grootste is van Europa. Omringd door Rotterdamse iconen als Foodhallen, Markthal, Koopgoot en Luxor.

ALL-INCLUSIVE HUUR
Bij Element Offices is de huur all-inclusive. Je weet dus vooraf precies waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. Neem contact op, we vertellen je graag meer over de voordelen van een kantoorruimte, flexplek, virtual office of vergaderruimte bij Element Offices.

Ook binnen is de sfeer levendig, maar je vindt er voldoende rust om zorgeloos je business te runnen. Daarvoor bieden we je ook alle faciliteiten, van snelle wifi tot parkeren onder het gebouw. Een bijzondere plek en dé ideale werkomgeving voor de veeleisende ondernemer, klein of groot.

Rotterdam hoeven we eigenlijk niet meer te introduceren. Letterlijk een wereldstad, met volop leven op ieder moment van een etmaal. En jouw onderneming zit er middenin, dicht tegen het bruisende centrum. Parkeren is hier goed te doen en je bent zo op de snelweg.

Maar er zijn ook genoeg andere keuzes. Metro-, tram- en bushaltes naast de deur. Of wat dacht je van de watertaxi, op zichtafstand van de Wilhelminatoren? Binnen 8 minuten ben je vanaf Element Offices bij het Centraal Station en in 25 minuten sta je op Rotterdam Airport.

Kantoor huren Rotterdam
In Element Offices Rotterdam huur je kantoorruimte voor 1-14 werkplekken in een uniek design in een van de vijf thema’s: Urban, Nature, Nordic, Energy of Classic. Je kantoorruimte huren inclusief meubilair, schoonmaak of roomservice? Jij bepaalt! En ben je een verbazend vroege vogel of nietsontziende nachtvlinder? Geen enkel probleem, want kantoorruimte huren bij Element Offices betekent dat je 24/7 toegang hebt tot je kantoor.

Flexplek huren Rotterdam
Met meerdere Offices for a Day en Business Spots biedt Element Offices Rotterdam geweldige oplossingen voor zzp’ers en thuiswerkers die een flexwerkplek zoeken. Met een Office for a Day huur je een volledig ingericht privékantoor. Er zijn ook Offices for a Day met 2 bureaus en sommige hebben een zitje, ideaal als je je flexplek met iemand wil delen. Daarnaast zijn er de Business Spots: flexplekken in The Club, het kloppende hart van onze locaties. Uiteraard inclusief razendsnel draadloos internet.

Mevr. Kortekaas @ Work. Hét cateringconcept in The Club waar alles in het teken staat van food & drinks met een eigentijdse twist. Met een wisselend menu van seizoensgebonden producten weten we onze huurders en bezoekers regelmatig te verrassen.

Mevr. Kortekaas @ Work staat voor verse producten, verfijnde smaak en aandacht voor bereiding. We houden ook van koffie. Een goede kop koffie met een geweldige smaak bevordert de concentratie, creativiteit en uiteraard het werkplezier. Wij zorgen voor een uniek en duurzaam kopje koffie.

 

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Beschikbaar
vanaf 5 m² tot 1000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Wilhelminaplein 1
Postcode
3072 DE
Plaats
Rotterdam
Oplevering
Gemeubileerd
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplekken

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
Diverse units

Rotterdam

Wilhelminakade 1-103
€250,- Per m2, per jaar
Vanaf: 250 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren
Werkplekken

Rotterdam

Wilhelminakade 173
€79,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Rotterdam

Otto Reuchlinweg 1008-1150
€185,- Per m2, per jaar
Vanaf: 470 m²
Bekijk dit pand