Kantoorruimte Vlaardingweg 62 Rotterdam
Kantoorruimte Vlaardingweg 62 Rotterdam
Kantoorruimte Vlaardingweg 62 Rotterdam

Spaanse Kubus in de Spaanse Polder van Rotterdam is niet zo maar een gebouw! Het voormalig postorderbedrijf Ter Meulen Post opende dit gebouw in 1969 als magazijn, distributiecentrum en kantoor met een oppervlakte van circa 55.000 m2; een iconisch pand voor een iconisch bedrijf. Na het verdwijnen van Ter Meulen Post kreeg het pand een nieuw leven als datadistributiecentrum; gelegen boven de glasvezelringleiding van Rotterdam een unieke locatie.

Vandaag de dag fungeert het pand naast data – en telecomcenter als bedrijfsverzamelgebouw met opslag-, lichte bedrijvigheid en kantoorfunctie. Spaanse Kubus biedt diverse faciliteiten aan haar huurders, zoals ruime parkeerfaciliteiten, loading dock, roldeur, ruime vrachtlift, expeditieruimte en een ruime en representatieve ontvangstruimte. Een fulltime beheerteam staat klaar om alle vragen te beantwoorden. Spaanse Kubus is gunstig gelegen in de Spaanse Polder, met goede ontsluiting naar de twee snelwegen.

De Spaanse Kubus, perfect verbonden met het wereldwijde web, de regio en wegennet!

SPECIFICATIES
- Totaal metrage ca. 55.000 m²
- Expeditie lift
- Flexibele indeling per verdieping
- Datacenter locatie
- Hellingbaan
- Vrije hoogte ca. 3 meter 50
- Loading faciliteiten
- Kantoorruimtes ook seperaat te huren
- Docking station

BESCHIKBAARHEID - OPPERVLAKTEN
Bedrijfs- kantoorruimte en datacenter is beschikbaar vanaf een metrage van ca. 100 m². Wegens de omvang van het en haar flexibiliteit zijn er meerdere ruimtes geschikt voor verschillende type gebruikers.

LOCATIE
Bedrijventerrein Spaanse Polder is een terrein dan op de grens van Rotterdam en Schiedam ligt. Het terrein is circa 190 hectare groot en biedt ruimte voor gemiddeld 700 bedrijven. Door de ligging langs de snelweg A20 en vlakbij de A13 is de Spaanse Polder gemakkelijk met de auto bereikbaar.

Ook met het openbaar vervoer is het terrein goed bereikbaar. Je vindt op de Spaanse Polder veel bedrijven met milieucategorie 3 of hoger, maar ook autobedrijven en groothandelsbedrijven.

Het opvallendste gebouw in de Spaanse Polder is het rijksmonument de oude van Nelle fabriek, wat nu een bedrijfsverzamelgebouw en een broedplaats voor creatieve bedrijven is. Samen met bedrijvenpark Noord-west en Bedrijventerrein Airport Rotterdam-The Hague vormt Spaanse Polder het grootste stedelijke bedrijventerrein in Nederland.

Auto
De afritten van Rijksweg A13 (afslag Berkel en Rodenrijs) alsmede van de Rijksweg A20 (afslag Spaanse Polder) zijn op enkele autominuten van het object gelegen.

Openbaar vervoer
Bushalte van buslijn 42 is op loopafstand van het object gelegen. Deze buslijn heeft als eindhalte metrostation Marconiplein.

AANVULLENDE INFORMATIE
Bedrijfs- kantoorruimte en datacenter is beschikbaar vanaf een metrage van ca. 100 m², wegens de omvang van het complex en haar flexibiliteit zijn er meerdere ruimtes geschikt voor verschillende type gebruikers.

PARKEREN
Er zijn voldoende parkeerfaciliteiten aanwezig. Het is mogelijk een parkeerplaats separaat te huren maar ook is er nabij het object voldoende niet betaalde parkeergelegenheid.

OPLEVERINGSNIVEAU
De Spaanse Kubus heeft zeer grote vloeren met meerdere mogelijkheden qua opleveringsniveau. Zo is beschikking tot een vrije indelingsmogelijkheid. Voor de datacenters zijn bepaalde ruimtes al ingedeeld voor dit type gebruik onder andere met een speciale datacenter vloer.

HUURPRIJS
De huurprijs van de bedrijfsruimte bedraagt € 35,– per m²/jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

De huurprijs van de kantoorruimte bedraagt € 65,- per m²/jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

BETALING
Betaling van de huur en eventuele servicekosten geschiedt per maand vooruit.

HUURTERMIJN(EN)
5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar, ieder ander termijn in overleg bespreekbaar.

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een onvoorwaardelijke en onherroepelijke bankgarantie stellen bij een in Nederland erkende bankinstelling, ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW een waarborgsom van dezelfde grootte behoort ook tot de mogelijkheden.

OVEREENKOMST
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor kantoorruimte en overige bedrijfsruimte, versie februari 2015, met bijbehorende algemene bepalingen.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten nader overeen te komen.

AANVAARDING
In overleg.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

OMZETBELASTING
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur.

Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Huurprijs vanaf
€740,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
100 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Nevenbestemming
Bedrijfsruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Vlaardingweg 62
Postcode
3044 CK
Plaats
Rotterdam
Oplevering
Gestoffeerd
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Kantoor 0.09
120 m²
€890,- per maand
Kantoor 2.08
160 m²
€1.190,- per maand
Hoek kantoor 4.08
160 m²
€1.190,- per maand
Kantoor/werkruimte 4.04
100 m²
€740,- per maand
Kantoor/werkruimte 1.15
120 m²
€790,- per maand
Opslagruimte 4.17
200 m²
€1.150,- per maand
opslagruimte 6.08
444 m²
€2.553,- per maand
opslagruimte 7.01
900 m²
€5.175,- per maand

Meer te huur in de buurt

Bedrijfspand huren
Diverse units

Rotterdam

Vlaardingweg 62A
€39,- Per m2, per jaar
Vanaf: 50 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Rotterdam

Schuttevaerweg 106C
€450,- Per maand
Vanaf: 15 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Rotterdam

Overschieseweg 12
€1.200,- Per maand
110 m²
Bekijk dit pand