Kantoorruimte Parmentierplein 13 Rotterdam
Kantoorruimte Parmentierplein 13 Rotterdam
Kantoorruimte Parmentierplein 13 Rotterdam

Zoekt u een kantoorruimte tegen gunstige en flexibele huurvoorwaarden in het hart van de havenbusiness?

Stadsmakelaar Rotterdam biedt aan het Parmentierplein 13 kantoorunits aan van ca. 25 m2.
De Waalhaven is dé ideale plek voor logistieke, industriële, maritieme en zakelijke dienstverlening en de lichte en maritieme industrie. Door de optimale bereikbaarheid en de nabijheid van klanten, leveranciers én personeelsleden heeft u in de Waalhaven alle kansen om te groeien en te innoveren.

U vindt er uitstekende infrastructuur en voorzieningen. Momenteel is er ca. 300 m2 kantoorruimte beschikbaar op deze dynamische en representatieve locatie in het hart van de Rotterdamse haven.

LIGGING
De Waalhaven ligt midden in het maritiem en offshore cluster van de Rotterdamse haven en op een steenworp van twee sterke industriële clusters: Botlek en Europoort. De bedrijven in de Waalhaven vullen elkaar aan en versterken elkaar. Hun onderlinge samenwerking legt een stevige basis voor economische slagkracht. Ze liften mee op de verwachte groei in het offshore-cluster en de steeds grotere ladingstromen van en naar de Rotterdamse haven. Wie wil er nou niet te midden van deze dynamiek gevestigd zijn?

BEREIKBAARHEID
De Waalhaven is uitstekend bereikbaar via de A15, A16 de A4 en A29. Het bedrijventerrein Waalhaven Zuid ligt vrijwel direct aan de A15 centraal tussen de op- en afritten Pernis en Charlois. De A15 maakt onderdeel uit van de Ring Rotterdam. Daarnaast is het centrum van Rotterdam snel te bereiken via de Maastunnel. Met het openbaar vervoer is het gebouw prima te bereiken doormiddel van de bus, welke in directe verbinding staat met onder meer metrostations Zuidplein en Slinge.

OPPERVLAKTE
Er zijn diverse units beschikbaar vanaf ca. 25 m2. De units zijn eventueel ook te koppelen door het verwijderen van tussenwanden.

WIJZE VAN OPLEVERING
Het gebouw wordt opgeleverd in huidige staat, onder meer voorzien van:
- Gemeenschappelijke entree;
- Sanitaire voorzieningen per verdieping;
- Pantry voorziening per verdieping;
- Vloerbedekking;
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- Te openen ramen.

HUURPRIJS
Vanaf € 375,00 exclusief btw en servicekosten per maand.

SERVICEKOSTEN
€ 25,00 per m2/ jaar exclusief btw per maand ten behoeve van de navolgende leveringen en diensten:
- Verlichting algemene ruimtes;
- Warmteverbruik;
- Electraverbruik;
- Schoonmaak algemene ruimten;
- Internet;
- Raambewassing.

HUURTERMIJN
Bespreekbaar.

BESCHIKBAARHEID
Per direct beschikbaar.

PARKEREN
Er zijn diverse parkeerplaatsen te huur op het bijbehorende parkeerterrein. Tevens is er in de directe omgeving voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie januari 2015).

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Huurprijs
€168,- per m², per jaar excl. btw
Beschikbaar
vanaf 25 m² tot 300 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Parmentierplein 13
Postcode
3088 GN
Plaats
Rotterdam
Oplevering
Gestoffeerd

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren

Rotterdam

Van Riemsdijkweg 46
€1.420,- Per maand
170 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Rotterdam

Waalhaven Zuidzijde 11
€165,- Per m2, per jaar
Vanaf: 255 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Rotterdam

Waalhaven Oostzijde 85
€160,- Per m2, per jaar
Vanaf: 672 m²
Bekijk dit pand