Kantoorruimte Overschieseweg 12 Rotterdam
Kantoorruimte Overschieseweg 12 Rotterdam
Kantoorruimte Overschieseweg 12 Rotterdam

De Vlasfabriek is een uniek gebouw dat dateert uit 1908 en in 2000 geheel gerenoveerd is. Inmiddels doet de voormalige Vlasfabriek dienst als bedrijfsverzamelgebouw. Het is gelegen aan de voet van de Hoge Brug aan de rand van de historische dorpskern van de Rotterdamse Deelgemeente Overschie en grenst aan de Spaanse Polder. De achterzijde van dit karakteristieke pand grenst direct aan de Schie. Het gebouw biedt momenteel plaats aan diverse bedrijven en is uitermate gunstig gelegen qua bereikbaarheid en (gratis) parkeergelegenheid. Op het (af te sluiten) binnenterrein is een overdekte fietsenstalling aanwezig. Een aantal keren per jaar wordt er een netwerkborrel georganiseerd in ‘De Vlasfabriek’.

10 F | Kantoorruimte;
- het betreft ca. 110 m² gelegen op de 1e verdieping van de Vlasfabriek;

ingangsdatum: per direct
huurprijs: € 1.200,- per maand excl. BTW;

HUURTERMIJN
3 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkens 3 jaar.

De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te ondertekenen proces verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto’s.

LIGGING
De Vlasfabriek is een unieke herontwikkeling gelegen op een schitterende locatie aan de Schie en aan de rand van de oude dorpskern van de Rotterdamse Deelgemeente Overschie welke grenst aan de Spaanse Polder. De Vlasfabriek kent een totale oppervlakte van ca. 2.300 m² verdeeld over verschillende kantoorunits. Elke verdieping beschikt over eigen toiletvoorzieningen en een pantry. Tevens beschikken alle kantoorunits over een intercom, is er een lift aanwezig en heeft het afsluitbare binnenterrein een picknicktafel voor een zonnige lunch. Voor meer informatie kunt u ook terecht op

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van de Vlasfabriek is zowel per eigen vervoer als openbaar vervoer zeer goed te noemen. Het kantoor verzamelgebouw de Vlasfabriek is gelegen nabij de afslag Spaanse Polder van de Ringweg Rotterdam. Op slechts enkele minuten afstand bevindt zich het belangrijke verkeersknooppunt "Kleinpolderplein". Hierdoor zijn de rijkswegen A4, A13, A16 en A20 zeer nabij gelegen.

Het openbaar vervoer is middels enkele bushaltes op loopafstand gelegen.

PARKEREN
In de aangrenzende straat en directe omgeving is het mogelijk om gratis te parkeren.

BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Huurprijs
€1.200,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
110 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Overschieseweg 12
Postcode
3044 EE
Plaats
Rotterdam
Oplevering
Gestoffeerd
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen

Meer te huur in de buurt

Bedrijfspand huren
diverse units

Rotterdam

Corkstraat 34-36
€193,- Per maand
Vanaf: 10 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Rotterdam

Stuttgartstraat 34-36
€279,- Per m2, per jaar
Vanaf: 21 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Rotterdam

Innsbruckweg 110-140
€561,- Per maand
Vanaf: 25 m²
Bekijk dit pand