Kantoorruimte Marconistraat 16 Rotterdam
Kantoorruimte Marconistraat 16 Rotterdam
Kantoorruimte Marconistraat 16 Rotterdam

De Rotterdam Science Tower is een van de drie gebouwen, ontworpen door Skidmore, Owings en Merrill (SOM) en ze vormen een iconisch herkenningspunt in een industrieel gedomineerd gebied. Het gebied verandert snel in een gemengde zone van industrie, kantoren, woningen en winkels.

De “Rotterdam Science Tower” biedt een mix van kantoor- en laboratoriumruimte.

Gelegen in het M4 (Merwe Vierhavens) havengebied, vormt de Rotterdam Science Tower het centrum van een zeer sterk opkomend gebied. Het gebied heeft zich recentelijk ontwikkeld tot een creatief centrum met nieuwe horecavoorzieningen zoals het Keilecafé en pop-up restaurant Herman den Blijker.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid per auto wordt als goed beschouwd. De snelweg A20 (afrit 12 Delfshaven) is gelegen op 2 km van het gebouw en biedt verbindingen naar Amsterdam (en Rotterdam Pernis) via A4, Delft via A13, Gouda via A20 alsmede de Zuid via A16 (Zuid).

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer wordt als goed beschouwd. Metrostation Marconiplein ligt op 2 minuten lopen van Rotterdam Science Tower en heeft een directe verbinding met Rotterdam Centraal Station (reistijd in totaal circa 12 minuten). Tevens is er op het Marconiplein een bus- en tramlijn aanwezig, welke direct verbonden zijn met Rotterdam en Schiedam centraal station.

De Rotterdam Science Tower omvat ML2 en ML3 labruimte.
ML2:
De werkruimte bestaat uit een permanente structuur waarvan de werkoppervlakken, vloeren, wanden en deuren zijn afgewerkt met niet-absorberend materiaal en waarvan de werkoppervlakken gemakkelijk te reinigen en te desinfecteren zijn. De ramen in het werkgebied kunnen niet worden geopend.

ML3:
Vloeren, wanden en deuren zijn afgewerkt met niet-absorberend materiaal en de werkoppervlakken zijn gemakkelijk schoon te maken en te desinfecteren, het werkgebied wordt betreden via een afsluitbaar toegangsslot, dat twee deuren heeft die niet tegelijkertijd kunnen worden geopend. De ramen in de werkruimte kunnen niet worden geopend en zijn verzegeld. De vloer is vloeistofdicht of afgewerkt, de teeltcel is zo ontworpen dat desinfectie met gassen mogelijk is.

Er is een ventilatiesysteem aanwezig dat ervoor zorgt dat het werkgebied drukloos wordt in verhouding tot de heersende atmosferische druk; de lucht in de werkruimte wordt afgezogen via een onafhankelijk luchtkanaal dat ofwel minimaal twee meter boven het dak stroomt, waar het effectief gescheiden is van de luchtinlaatopeningen, ofwel wordt afgevoerd via een HEPA-filter.

Verbeteringen bouwen
Het is onze ambitie om een ​​duurzaam kwaliteitsgebouw te creëren waar ondernemers graag werken. De plannen omvatten een hoogwaardige, multifunctionele begane grond waar mensen elkaar ontmoeten, eten, drinken, communiceren en zaken doen.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt gerenoveerd en omvat onder meer een nieuw plafond, verlichtingsarmaturen en egalisatievloeren. Ook de buitenruimte van het gebouw wordt aangepast, bestaande uit een nieuwe entree, een openbaar terras en beplanting.

Huurprijzen
Kantoorruimte 1e t / m 4e verdieping: EUR 155, - per m2 vvo kantoor- / labruimte per jaar te vermeerderen met BTW (prijspeil 2019).

Verdiepingen 15 t / m 17: EUR 195,00 per m2 vvo kantoor / lab per jaar te vermeerderen met BTW (prijspeil 2019).  

Parkeerplaatsen EUR 925, - per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW (prijspeil 2019). In de naastgelegen parkeergarage bieden wij een parkeerverhouding van 1 parkeerplaats per 50 m² vvo kantoor / labruimte.  

Huurprijs
€155,- per m², per jaar excl. btw
Beschikbaar
vanaf 300 m² tot 12050 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Nevenbestemming
Praktijkruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Marconistraat 16
Postcode
3029AK
Plaats
Rotterdam
Omgeving
de Rotterdam Science Tower
Oplevering
In overleg
Parkeergelegenheid
Parkeergarage

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
diverse units

Rotterdam

Van Helmontstraat 17-23
€250,- Per maand
Vanaf: 15 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Rotterdam

Marconistraat 2
€6.325,- Per maand
690 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren
diverse units

Rotterdam

Galileistraat 15
€2.800,- Per maand
Vanaf: 280 m²
Bekijk dit pand