Kantoorruimte Coolsingel 63 Rotterdam
Kantoorruimte Coolsingel 63 Rotterdam
Kantoorruimte Coolsingel 63 Rotterdam

Aan de beroemdste boulevard van Rotterdam, te weten de Coolsingel, krijgt het beeldbepalende complex uit de wederopbouwtijd een nieuwe, duurzame toekomst. COOL63 biedt plaats aan moderne kantoren, retail, horeca en exclusieve appartementen. Het object heeft een hoogwaardige, tijdloze uitstraling, heeft een BREEAM Excellent label en heeft een zeer hoogwaardig opleveringsniveau. Sinds kort ziet de Coolsingel er uit als een fameuze wandelpromenade, welke zich kenmerkt door meer groen en minder auto’s waarbij de straat meer cachet krijgt en meer ruimte voor voetgangers en wandelaars.

Locatie
COOL63 is gelegen recht tegenover het monumentale Stadhuis aan de Coolsingel op de hoek van de Kruiskade en het Stadhuisplein midden in het Rotterdam Central Business District. Het object ligt op loopafstand van het openbaar vervoer, winkels, bioscopen, theaters, musea, casino, terrassen en hotels, zodat werk met plezier afgewisseld kan worden.

Bereikbaarheid
Per auto
COOL63 is goed bereikbaar met de auto vanaf de ring (A20) Rotterdam. De reistijd naar Rotterdam The Hague Airport bedraagt 15 autominuten.

Per openbaar vervoer
COOL63 is zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer. Op circa 10 loopminuten bevindt zich het Rotterdam Centraal waar o.a. de Intercity Direct, Thalys en de Randstadrail stoppen voor (inter)nationale spoorverbindingen. De bereikbaarheid is optimaal op zowel lokaal, regionaal als nationaal niveau.

Oppervlakte
6de verdieping: ca. 473 m² kantoorruimte

Opleveringsniveau
Duurzaamheid is een belangrijk uitgangspunt bij de herontwikkeling van COOL63. COOL63 is bijzonder duurzaam vanwege ondermeer het hergebruik van het originele casco gebouw, het gebruik van warmte-koude opslag en door toepassing van zeer hoogwaardige installaties.

Het object zal worden opgeleverd inclusief:
- representatieve centrale entreehal ten behoeve van de kantoren;
- meerdere personenliften;
- klimaatplafonds voorzien van efficiënt verlichtingssysteem met daglichtafhankelijke regeling met aanwezigheidsdetectie, aanwezig op de 4de t/m 8ste verdieping;
- moderne toiletgroepen, welke aanwezig zijn op de 4de t/m 8ste verdieping;
- verhoogde computervloeren gereed voor vloerbedekking.

Huurprijs
Vanaf € 190,00 per m² per jaar, excl. BTW.

Parkeren
Het is mogelijk om te parkeren in de parkeergarage Kruiskade (Interparking) tegenover het Oude Luxor Theater en naast het Hilton Rotterdam. De parkeergarage ligt op loopafstand van kantoorgebouw COOL63. U kunt hiervoor een kantoorabonnement afsluiten welke geldig is van maandag t/m vrijdag van 7:00 uur tot 19:00 uur. De kosten bedragen € 150,00 per maand te vermeerderen met BTW

BTW
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Servicekosten
€ 41,99 per m² per jaar, excl. BTW als voorschot voor leveringen en diensten met jaarlijkse nacalculatie.

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit.

Indexering 
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100); voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum.

Huurprijs
€7.489,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
473 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Coolsingel 63
Postcode
3012 AB
Plaats
Rotterdam
Oplevering
In overleg

Meer te huur in de buurt

Werkplek huren
Werkplekken

Rotterdam

Coolsingel 65
€79,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Rotterdam

Aert van Nesstraat 45
€185,- Per m2, per jaar
Vanaf: 400 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Rotterdam

Prinsenwaard 14
Huurprijs op aanvraag
179 m²
Bekijk dit pand