Kantoorruimte Spinnekop 2 Purmerend
Kantoorruimte Spinnekop 2 Purmerend
Kantoorruimte Spinnekop 2 Purmerend

Heb je iets met nieuwe technologie, nieuwe media of esports en gaming en zoekt u een kantoorruimte? De Esports Tech Campus Amsterdam (in Purmererend) is letterlijk en figuurlijk dè manier om midden in de community van de next generation te zitten.

De campus biedt kantoorruimtes van 2 tot 30 personen en in verschillende gebouwen, allemaal rondom de grootste permanente esports gaming locatie van Nederland. De huurders binnen het H20 ecosysteem worden allemaal partner en hebben daardoor recht op interessante voordelen. Denk aan catering, streaming studio’s, vergaderruimtes, sport en gaming activiteiten en natuurlijk basiszaken zoals post, receptie en horeca.

Het Rabo Esports Stadion is de grootste gaming, esports en tech centrum van Nederland en bevindt zich 20 minuten van Amsterdam Centraal Station in Purmerend. Het Rabo Esports Stadion biedt onbeperkte aantal kansen rondom gaming, esports, bedrijfs- en tech evenementen.

Kenmerken van onze kantoren:

- Kantoren die te huur zijn zijn geschikt voor 4 personen tot en met zo’n 30 personen;
- In totaal is er nog zo’n 3.000 m2 vloeroppervlak beschikbaar (van de 7.000 m2);
- Huurders worden tevens H20 Member, wat diverse voordelen geeft:
o Kortingen op gebruik van expert ruimten (zoals vergaderruimten, content studio, gamestudio, streaming room)
o Lid van de H20 Businessclub
o Voordeel bij gebruik van het restaurant aanbod
o Gratis toegang tot H20 Events (non-branded)
o Mogelijkheid om eigen events te organiseren voor onze community

H20 Campus biedt tientallen volledige ingerichte flexibele en vaste werkplekken, de zogenaamde desks of seats. Met deze werkplek zit je midden in de community van de nieuwe generatie. H20 wil gamers en tech-talent de kans geven om te pionieren, te groeien en te connecten. Huurders worden tevens H20 Member, wat diverse voordelen geeft:

- Kortingen op gebruik van expert ruimten (zoals vergaderruimten, content studio, gamestudio, streaming room)
- Voordeel bij gebruik van het restaurant aanbod
- Gratis toegang tot H20 Events (non-branded)
- Mogelijkheid om eigen events te organiseren voor onze community

H20 Purmerend vlakbij Amsterdam biedt diverse vergaderruimtes aan en vergader-arrangementen. De vergaderzalen zijn divers en bieden plek voor 2 tot tientallen personen.

- Divers soorten kleine en grote vergaderzalen van 2 tot 100 personen;
- Een aantal expertruimten zoals een Game Studio, VR Rooms en content productie studio (voor opname van content en streaming)
- Vast bedrag per uur, halve dag of dag
- Diverse combinatie arrangementen mogelijk met het esports gaming centre, bijvoorbeeld voor teambuilding of inspiratie (VR/AR);
- Super snel WIFI en internet aanwezig (500 mBit/sec)
- Catering – drank en eet arrangementen mogelijk 

Voor een flex werkplek is het 100 euro per maand, een vast bureau 200 euro per maand en een kantoor 90 per m2 en 30 euro servicekosten per m2. 

Bereikbaarheid:
Er is een parkeerterrein voor eigen vervoer, treinstation Overwhere is 1 km van het pand af (directe verbinding met amsterdam centraal). De bus stopt voor de deur (bushalte cantekoogweg - bus 301 en 413, andere bushalte is 400m lopen dat is halte koolsingel - bus 301, 306, 125 en N01

H20 Esports Campus

RACE TEGEN JE VRIENDEN MET DE SNELSTE DRONES!
Heb jij altijd al willen vliegen met de snelste drones die er bestaan? Het is nu mogelijk voor iedereen bij de H20 Esports Campus Amsterdam! Je kan vliegen met professionele drones terwijl je een virtual Reality bril op hebt, of je met de kleinere drones die speciaal zijn gemaakt voor kinderen en vlieg een obstakel baan.

H20 Esports Campus geeft je de kans om professioneel drone racen te ervaren. De drones staan op stand-by en staan klaar zodat je meteen van start kan gaan met je eerste piloot training. Uiteindelijk zal je tegen je vrienden strijden en proberen de snelste tijd te halen op het Drone Racing circuit. 

ESPORTS LOUNGE CAFÉ
Het Rabo Esports Stadion is de grootste gaming, esports en tech centrum van Nederland en bevindt zich 20 minuten van Amsterdam Centraal Station in Purmerend. De Esports Lounge Café is dé bar om even te ontspannen na het intensieve gamen met een kopje koffie, koud biertje en een goede portie eten.

Het Rabo Esports Stadion biedt onbeperkte aantal kansen rondom gaming, esports, bedrijfs- en tech evenementen.

VIRTUAL REALITY ARENA
Lijkt het je gaaf om jezelf in een totaal andere wereld te plaatsen? Dan is de Virtual Reality Arena binnen de H20 Esports Campus Amsterdam echt iets voor jou. 

De Virtual Reality Arena heeft zes van de nieuwste VR backpacks beschikbaar om de nieuwste VR games te spelen. In samenwerking met OMEN zorgen we er voor dat jij zorgeloos kan genieten van de nieuwste VR games. Zo kan je bijvoorbeeld graffiti spuiten tegen de muur, een missie afleggen op mars of realitisch Angry Birds spelen!

Huurprijs vanaf
€300,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte
Vanaf: 30 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Nevenbestemming
Bedrijfsruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Spinnekop 2
Postcode
1444 GN
Plaats
Purmerend
Omgeving
H20 Esports & Gaming Campus - Rabo Esports Stadium
Oplevering
Gestoffeerd, Gemeubileerd, In overleg
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Unit A 2/3 personen
30 m²
€300,- per maand
Unit B 4/6 personen
60 m²
€450,- per maand
Unit C 7 personen
80 m²
€600,- per maand

Meer te huur in de buurt

Self storage huren
Diverse units

Purmerend

Van IJsendijkstraat 383
€10,- Per maand
Vanaf: 1 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Purmerend

Weberstraat 1
€870,- Per maand
110 m²
Bekijk dit pand
Winkelpand huren

Purmerend

Weerwal 5-8
€10.800,- Per maand
842 m²
Bekijk dit pand