Kantoorruimte Patroonstraat 13 Nijkerk
Kantoorruimte Patroonstraat 13 Nijkerk
Kantoorruimte Patroonstraat 13 Nijkerk

people@places Amersfoort – Nijkerk is fantastisch gelegen in Midden Nederland. De locatie ligt aan de A28 en nabij de A1. De locatie biedt gratis parkeergelegenheid. Het mooi ontworpen ronde pand heeft karakter en is bekend in de gehele omgeving. De grote vergaderzaal ligt bovenin en biedt rondom glas en een dakterras. De locatie is uitstekend bereikbaar vanaf Amsterdam, Apeldoorn, Utrecht en Zwolle. Een echt middelpunt!

De ruime comfortabel ingerichte kantoren en vergaderzalen in deze locatie zijn voorzien van veel daglicht. De unieke Ridderzaal bovenin het pand gelegen biedt een fantastisch uitzicht en is zeer geschikt voor het houden van trainingen en vergaderingen. De luxe directiekamer en coachruimte Salentein biedt alle privacy en comfort voor een goed gesprek. Naast de vergaderzalen zijn er kantoren in diverse formaten beschikbaar. Er is een ruime wachtruimte en voor de pauzemomenten is The Canteen beschikbaar.

Goedkoop en zonder zorgen flexibel werken? Dat kan bij people@places. Schaf de membercard aan die bij jouw situatie past. Loop binnen wanneer het jou uitkomt en geniet van de voordelen die een membercard jou biedt. Welke membercard je ook kiest, jij kan altijd genieten van gratis koffie en thee, wifi én tot tien pagina’s gratis scannen, printen en kopiëren. Een membercard heb je al vanaf €79,- per maand en is locatie- en persoonsgebonden. Er zijn diverse membercardniveaus beschikbaar. Benieuwd naar de voordelen per membercard? Bel of mail ons of plan een bezichtiging!

Huurprijs vanaf
€395,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte
Vanaf: 18 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Patroonstraat 13
Postcode
3861 RN
Plaats
Nijkerk
Oplevering
Gemeubileerd
Parkeergelegenheid
Gratis parkeergelegenheid
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Unit 1
18 m²
€395,- per maand
Unit 2
36 m²
€790,- per maand
Unit 3
54 m²
€1.185,- per maand

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
Diverse units

Amersfoort

Euroweg 20
€130,- Per m2, per jaar
Vanaf: 375 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Hoevelaken

De Wel 18-24
€1.966,- Per maand
Vanaf: 236 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Amersfoort

Ruimtevaart 24
€400,- Per m2, per jaar
Vanaf: 18 m²
Bekijk dit pand