Kantoorruimte Ringwade 33 Nieuwegein
Kantoorruimte Ringwade 33 Nieuwegein
Kantoorruimte Ringwade 33 Nieuwegein

Kantoorruimte en werkplekken te huur aan de Ringwade 33 in Utrecht!

Te huur:
A – 2 pax – (18m2) – 850,-
B – 3/4 pax – (28m2) – 850,- (rechthoekig)
C –  3/4 pax – (28m2) – 850,-(vierkant)

Nest Utrecht, de jongste telg van de Nest familie. Ons welbekende café met De Huismeesters is wederom aanwezig en je kunt in dit ruime en lichte pand ontspannen werken. Er zijn flexplekken en verschillende kantoorruimtes beschikbaar.

Het gebouw is recentelijk hoogwaardig gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. In dit gebouw is het mogelijk om een eigen kantoorruimte te huren met zeer flexibele voorwaarden, ideaal voor start-ups en groeiende ondernemingen.

Helemaal je eigen plek creëren kan in je eigen kantoor. Schilder muren en leg nieuwe vloerbedekking. Bij bijna alle vestigingen van Nest is de vrijheid ontzettend groot! En als je toch weg wilt? Dan is in oorspronkelijke staat opleveren niet nodig. Er is vast een volgende huurder die iets met jouw aanpassingen kan.

Uniek bij Nest is de mogelijkheid om een eigen werkplek te hebben in een publieke ruimte. Bureau en stoel zijn aanwezig, maar jij zorgt voor de personal touch en je eigen hardware. Als je weg gaat, neem je je waardevolle spullen mee of deze laat je achter. Parkeren, top koffie en heerlijke lunch, printservice en vergaderruimtes beschikbaar.

Nest is ideaal voor ondernemers die veel bij klanten zitten of buitendienstmedewerkers van grotere bedrijven. De vestigingen van Nest zitten altijd nabij snelwegen, dus vormen een perfecte uitvalsbasis. Een abonnement om te flexwerken is per maand opzegbaar. Alle faciliteiten onder een dak. Als huurder van een kantoorruimte aan de Ringwade 33 mag je gebruikmaken van alle faciliteiten binnen het gebouw. Wil je ‘s avonds even doorwerken aan een project? Dat is geen probleem. Het gebouw is namelijk 24/7 toegankelijk. Wil je lunchen op kantoor? Op de begane grond van het gebouw is een onze horeca gelegen waar je een heerlijke lunch of een kop koffie kan bestellen.

Betaalbare kantoorruimtes
Voor de verhuur zijn kantoorruimtes in verschillen groottes beschikbaar. De kleinste kantoorruimte heeft een oppervlakte van 14 m² en is te huur vanaf € 450,- per maand, inclusief servicekosten. Toch behoefte aan een grotere kantoorruimte? Neem dan deze ruimte van 25 m², die te huur is vanaf € 600,- per maand. Daarnaast zijn er ook ruimtes beschikbaar van 30 m², 50 m² en groter dan 60 m². Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op.

Locatie en bereikbaarheid
Dit gebouw is gelegen op een strategische locatie tussen Utrecht en Nieuwegein en is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Zo is het gebouw gelegen op korte afstand van afslag 17 “Utrecht Jaarbeurs/Nieuwegein” van de A12. Via dit punt zijn zowel de A2 als de A27 gemakkelijk bereikbaar. Kom je met het openbaar vervoer naar kantoor? Op ongeveer vijf minuten loopafstand bevindt zich het transferium Westgraven. Dit transferium biedt een uitstekende bereikbaarheid per sneltram en bus naar het Centraal Station Utrecht alsmede Nieuwegein.

Ben jij een van de nieuwe huurders aan de Ringwade 33?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Bezichtigen kan vaak al binnen één dag!

Huurprijs vanaf
€850,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
18 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Ringwade 33
Postcode
3439 LM
Plaats
Nieuwegein
Oplevering
Casco, Gestoffeerd, Gemeubileerd, In overleg
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Unit A
18 m²
€850,- per maand
Unit B
28 m²
€850,- per maand
Unit A+B
46 m²
€1.700,- per maand
Unit B+C
56 m²
€1.700,- per maand
Unit A+C
74 m²
€2.550,- per maand

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
diverse units

Utrecht

Winthontlaan 200
Huurprijs op aanvraag Per m2, per jaar
Vanaf: 5 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren
diverse units

Utrecht

Winthontlaan 200
€245,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Utrecht

Europalaan 101
Huurprijs op aanvraag Per maand
Vanaf: 100 m²
Bekijk dit pand