Kantoorruimte Rijksweg 79 Naarden
Kantoorruimte Rijksweg 79 Naarden
Kantoorruimte Rijksweg 79 Naarden

Kantoorruimte huren in Naarden? Dat kan bij Complex offices! Dit kantoorgebouw ‘Complex Offices’ ligt aan de Rijksweg 79 in Naarden. Het is een licht gebouw met veel ramen. Hier heb je alle ruimte om lekker je werk te doen! Complex Naarden heeft een unieke ligging, perfect in het midden van Nederland op steenworp afstand van Amsterdam en direct aan de rijksweg A1. Het gebouw is goed bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer. 

Locatie en kantoor
Het kantoorgebouw is een zichtlocatie en ligt aan de parallelweg van de rijksweg A1. Je bereikt de locatie gemakkelijk met zowel de auto als het openbaar vervoer. Je auto parkeer je op het bij het gebouw behorende parkeerterrein. Op 5 minuten loopafstand ligt een bushalte met verbinding naar NS-station Naarden-Bussum (2x per uur). De beschikbare kantoorruimtes vind je op de begane grond en 1e verdieping en variëren in grootte van circa 22 m2 tot 325 m2. Reken maar dat je hier comfortabel kunt werken!

De representatieve kantoorruimtes zijn per direct te betrekken. Je kunt gebruikmaken van de gedeelde keuken met koffiemachine, koelkast, vaatwasser en lunchtafels. Verder is het gebouw voorzien van een gescheiden dames- en heren toilet, topkoeling, zonwerend glas en alarminstallatie.

Complex Offices
Complex Offices is een verzamelgebouw met een unieke, eigentijdse uitstraling. Iedere onderneming binnen Complex Offices vormt een bouwsteen. Samen vormen zij Complex Offices! Een community, voor informele en ongedwongen ontmoetingen. In de linkervleugel van dit gebouw is het business center gecreëerd, met kantoorunits en gemeenschappelijke ruimten waar huurders gezamenlijk gebruik van maken. Lunchen doe je in de modern ingerichte lunchruimte met gezamenlijke keuken. Er is ruimte voor je eigen logo naast de deur van de door jou gehuurde kantoorruimte. Complex Offices is dé plek die ruimte geeft om lekker te werken en waar je kunt bouwen aan een netwerk met andere ondernemers en bedrijven.

Vaste servicekosten
De genoemde huurprijs is inclusief servicekosten.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Rijksweg 79 in Naarden? Ben jij enthousiast geworden over de verschillende mogelijkheden die dit pand jou te bieden heeft? Neem dan contact op met Complex Offices, stel je vraag en/of plan een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Complex Naarden heeft een unieke ligging, perfect in het midden van ons land op steenworp afstand van Amsterdam en direct aan de rijksweg A1. Het is een licht gebouw met veel ramen. Hier heb je alle ruimte om lekker je werk te doen.

Bij Complex Naarden werken freelancers, start-ups, scale-ups en grown-ups aan het waarmaken van hun dromen. Een leuke mix aan huurders om je heen. Inspireer elkaar tijdens een spontane of geplande ontmoeting in de lounge.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van een kantoorruimte in Naarden of wil je graag even de sfeer proeven? Neem dan contact met ons op!

Huurprijs vanaf
€450,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
23 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Rijksweg 79
Postcode
1411 GE
Plaats
Naarden
Oplevering
Gemeubileerd
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Unit 1
23 m²
€450,- per maand
Unit 2
52 m²
€785,- per maand

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
diverse units

Naarden

Gooimeer 6
€125,- Per m2, per jaar
Vanaf: 318 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Naarden

Gooimeer 1
Huurprijs op aanvraag Per maand
Vanaf: 20 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Bussum

Hooftlaan 79-81
€850,- Per maand
Vanaf: 105 m²
Bekijk dit pand