Kantoorruimte Horsterweg 24 Maastricht
Kantoorruimte Horsterweg 24 Maastricht
Kantoorruimte Horsterweg 24 Maastricht

Kantoorruimte huren aan de Horsterweg 24 te Maastricht? Het betreft diverse ruimtes binnen een (grotendeels verhuurd) bedrijfscomplex omvattende een kantoorgebouw, bedrijfshallen met secundaire ruimtes alsmede bijbehorende parkeervoorziening op eigen terrein. 

De beschikbare ruimtes omvatten workshops / werkruimtes ter grootte van 570 m² en kantoorruimtes ter grootte van totaal circa 970 m².  Deelverhuur is mogelijk vanaf circa 100 m² en daarnaast zijn tevens (flex)werkplekken beschikbaar.   Verder zijn er circa 50 parkeerplaatsen op eigen terrein, naar rato te verdelen onder de diverse huurders. 

Locatie:
Het bedrijvenpark Techno Port Europe ligt ten noorden van luchthaven Maastricht Airport en is gesitueerd in het hart van de Euregio en centraal gelegen binnen de driehoek Maastricht-Sittard-Heerlen. De ontsluitingswegen van het bedrijvenpark garanderen een rechtstreekse verbinding met de snelweg A2 en de A76 (knooppunt Kerensheide). 

De locatie kent een gemengde bedrijvigheid van luchthaven-gebonden activiteiten, logistieke dienstverlening en kantoorfuncties. 

Bereikbaarheid:
De strategische locatie van bedrijvenpark Techno Port Europe garandeert een optimale bereikbaarheid. Dankzij de centrale ligging langs de snelweg A2/E25 en A76/E314 is het object aan de Horsterweg uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Ook de openbaar vervoer voorzieningen zijn op peil.

Zowel werkruimtes als kantoorruimtes zijn te huur vanaf circa 25 m². 

Huurprijs
€85,- per m², per jaar excl. btw
Beschikbaar
vanaf 25 m² tot 1500 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Horsterweg 24
Postcode
6199 AC
Plaats
Maastricht
Oplevering
Gestoffeerd
Parkeergelegenheid
Beschikbaar voor verhuur

Meer te huur in de buurt

Bedrijfspand huren
Diverse units

Maastricht

Europalaan 27
€2.083,- Per maand
Vanaf: 500 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Geleen

Gewandeweg 5
€295,- Per maand
Vanaf: 28 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren

Geleen

Transportlaan 1
€9.418,- Per maand
1507 m²
Bekijk dit pand