Kantoorruimte Plesmanstraat 1 Leusden
Kantoorruimte Plesmanstraat 1 Leusden
Kantoorruimte Plesmanstraat 1 Leusden

LET OP: Hier huisvesten wij uitsluitend bedrijven die in de sportbranche actief zijn. Van sportmerken tot sport uitzendbureau's, voetbalmakelaars, tot fysio leveranciers ect.

Sports Business Center is hét platform voor inkoop, inspiratie, informatie & educatie voor de sport business in de Benelux. Hier komt de sport bij elkaar – in één van de 100 showrooms, vergaderruimtes of eventlocaties. Sports Business Center is de thuisbasis van meer dan 350 merken uit sport en lifestyle: vertegenwoordigingen van internationale sportmerken, agenten, distributeurs en importeurs presenteren gedurende het hele jaar hun collecties aan de retailsector. Maar ook retail formules, retail service organisaties en brancheverenigingen zijn gehuisvest in Sports Business Center. De sportbranche komt hier letterlijk bij elkaar, waardoor het centrum zijn functie als handels- en kennisplatform uitstekend vervult.

Omgeving: Het SBC ligt aan de Noordrand van de gemeente Leusden op bedrijventerrein de Horst. De Horst ligt vlak bij de opritten van de A28. Door de gunstige ligging zijn in de directe omgeving veel gerenommeerde bedrijven gevestigd als Intergamma, AFAS Software, Puma Benelux, Adidas Benelux and Van der Valk Hotel Leusden.

Bereikbaarheid: Het SBC kan gemakkelijk bereikt worden per auto de af- en opritten van de A28 liggen op enkele autominuten afstand. Via de A28 kan, via knooppunt Hoevelaken, de A1 in enkele minuten bereikt worden.

Ook per openbaar vervoer is het SBC goed te bereiken. Vanaf station Amersfoort vertrekken bus 17 en 217 richting Leusden. In circa 13 minuten bereiken beide bussen halte "Bedrijventerrein De Horst" (gelegen op 2 minuten lopen van het SBC).

Huurprijs
€135,- per m², per jaar excl. btw
Beschikbaar
vanaf 20 m² tot 1000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Nevenbestemming
Bedrijfsruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Plesmanstraat 1
Postcode
3833 LA
Plaats
Leusden
Oplevering
Gestoffeerd, Gemeubileerd
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
Diverse units

Amersfoort

Stadsring 167
€5.640,- Per maand
Vanaf: 423 m²
Bekijk dit pand
Winkelpand huren

Amersfoort

Langestraat 51
€7.292,- Per maand
190 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Amersfoort

De Stuwdam 5
€50,- Per m2, per jaar
Vanaf: 80 m²
Bekijk dit pand