Kantoorruimte Zaailand 110 Leeuwarden
Kantoorruimte Zaailand 110 Leeuwarden
Kantoorruimte Zaailand 110 Leeuwarden

Op een prachtige locatie in het hart van het bruisende centrum van Leeuwarden, staat dit mooie en karakteristieke, monumentale kantoorgebouw. Dit gebouw maakt onderdeel uit van een kantorencomplex bestaat uit meerdere gebouwen. Dit monumentale deel is in 1913 in gebruik genomen door de Coöperatieve Zuivelbank.

Dit zeer fraai bankgebouw inclusief conciërgewoning betreft een monumentaal gebouw waarbij de begane grond (629 m²) is ingericht als een luxe zogenaamde 'lokettenhal'. De balie - inclusief witmarmeren onderbouw en bronzen hekwerk - is in ongerepte staat bewaard gebleven. De eerste verdieping heeft een oppervlakte van circa 519 m², welke voorzien is van een grote kantoorruimte met een oppervlakte van circa 241 m². De totale oppervlakte bedraagt 1148 m². Tevens is de conciërgewoning verbouwd tot kantoorruimte.

Indeling:
- Begane grond: totale vloeroppervlakte circa 629 m²
- Eerste verdieping: totale vloeroppervlakte circa 519 m²

Het monumentale bankgebouw maakt onderdeel uit van het kantorencomplex, met in totaal 4 verschillende gebouwen en "De Koepel". In totaal is er circa 7.000 m² kantoorruimte beschikbaar.

Voorzieningen:
- liften;
- luxe vergaderruimtes;
- toiletgroepen;
- pantry's;
- topkoeling.

Locatie
Het Beursplein is gelegen tussen de oude stadsgracht en het Zaailand, in het midden van het historische centrum van Leeuwarden. Het centraal station is op loopafstand bereikbaar. De openbare parkeergarage Zaailand bevindt zich aan de overkant. Zeer nabij alle faciliteiten die een centrum locatie biedt, zoals winkels, kantoren, horeca, etc.

Bereikbaarheid per auto
Per auto is de locatie goed bereikbaar. Via de A32 (vanaf Heerenveen), via de A31 (vanaf Harlingen) en via de N31 (vanaf Drachten) is de stad goed bereikbaar. Deze wegen gaan over in de lokale toegangswegen die zijn aangesloten op de ringweg van Leeuwarden.

Huurprijs kantoorruimte
EUR 100,- per m² / per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 50,- euro per m²/per jaar exclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 30-1-2015, met bijbehorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.

Huurprijs
€9.566,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
1148 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Zaailand 110
Postcode
8911BN
Plaats
Leeuwarden
Oplevering
Casco, Gestoffeerd, In overleg

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
Diverse units

Leeuwarden

Beursplein 1
€125,- Per m2, per jaar
Vanaf: 255 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Leeuwarden

Zaailand 108
€15.500,- Per maand
1860 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Leeuwarden

Beursplein 3
€125,- Per m2, per jaar
Vanaf: 548 m²
Bekijk dit pand