Kantoorruimte Ambachtsweg 5 Katwijk
Kantoorruimte Ambachtsweg 5 Katwijk
Kantoorruimte Ambachtsweg 5 Katwijk

Businesscenter ’t Heen 5.0 bevindt zich aan het begin van bedrijventerrein ’t Heen in Katwijk (Zuid Holland), dichtbij het bedrijvige Leiden met o.a. een zeer bloeiende kennis-sector in Science & Health. Naast de ligging is ook de bereikbaarheid uitstekend: direct langs de N206 die niet alleen Haarlem binnen handbereik brengt maar ook een goede verbinding garandeert naar Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en feitelijk de gehele Randstad.

Het pand met diverse kantoren is aan de binnenzijde zakelijk en modern ingericht, met rustige kleuren. U kunt uw zakelijke klanten hier op een hoog zakelijk niveau ontvangen, door de professionele uitstraling. Het huren van zo’n kantoorruimte biedt u de gelegenheid om op eenvoudige maar wel vertrouwelijke wijze uw netwerk uit te bouwen.

Businesscenter ’t Heen 5.0 is met name geschikt voor beginnende ondernemers, ZZP’ers en kleinere bedrijven. Maar u kunt er tevens uitstekend terecht wanneer u met uw onderneming in Katwijk of in deze regio vertegenwoordigd wilt zijn zonder direct een grotere vestiging te hoeven openen. Door de mogelijkheid om units te schakelen kunt u altijd inspelen op eventuele groei in de toekomst.

Er is keuze uit diverse units, met verschillende oppervlakten. Blijft u graag flexibel? Er zijn in Businesscenter ’t Heen 5.0 tevens drie werkplekken beschikbaar die op maandelijkse basis per dag kunnen worden gehuurd. Zeer geschikt wanneer u bijvoorbeeld slechts voor 1 of 2 vaste dagen per week een werkplek nodig heeft.

De centrale open ruimte is een lees- en ontmoetingsplaats. Het pand is voorzien van Wifi en snel internet. Alle kantoorruimtes zijn standaard voorzien van airco, internet en meubilair. In de huurpijs zitten de energiekosten reeds verwerkt. Verder is de schoonmaak goed geregeld en kunt u indien gewenst uw eigen kantoor ook laten schoonmaken tegen een kleine meerprijs.

Kortom: kantoorruimte huren in Businesscenter ’t Heen 5.0 staat garant voor zorgeloos ondernemen.

Huurprijs vanaf
€320,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
15 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Nevenbestemming
Praktijkruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Ambachtsweg 5
Postcode
2222 AH
Plaats
Katwijk
Omgeving
Businesscenter ’t Heen
Oplevering
Gemeubileerd
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Kantoorruimte 1
15 m²
€320,- per maand
Kantoorruimte 2
30 m²
€640,- per maand
Kantoorruimte 3
45 m²
€860,- per maand

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
Diverse units

Katwijk

Ambachtsweg 7
€620,- Per maand
Vanaf: 31 m²
Bekijk dit pand
Winkelpand huren

Oegstgeest

Lange Voort 15
€4.542,- Per maand
222 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Oegstgeest

Kasteellaan 9
Huurprijs op aanvraag Per m2, per jaar
Vanaf: 11 m²
Bekijk dit pand