Kantoorruimte huren in Katwijk? | Bekijk Huurbieding.nl

Sorteer op:
Kantoorruimte huren
Diverse units

Katwijk

Ambachtsweg 7
€620,- Per maand
Vanaf: 31 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Katwijk

Ambachtsweg 5
€320,- Per maand
Vanaf: 15 m²
Bekijk dit pand

Kantoorruimte huren in de omgeving van Katwijk

Bedrijfspand, kantoorruimte, werkplek, winkelpand, praktijkruimte of self storage huren in Katwijk? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelpand in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je nieuwe pand of kan je het juist pand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Kantoorruimte Katwijk

Altijd al dicht bij de mooie stranden van Nederland willen ondernemen? Dan is Katwijk de ideale plek. Het karakteristieke dorp ligt centraal gelegen ten opzichte van de Randstad en is erg goed bereikbaar. Bekijk nu onze kantoorpanden in Katwijk en boek direct een bezichtiging.

Is er genoeg ruimte voor ondernemers in het dorp?

Voor ondernemers is er genoeg ruimte in Katwijk. De gemeente zorgt er namelijk voor dat er een ruim aanbod is aan bedrijfs- en kantoorruimtes in het dorp. Denk aan bedrijfsparken als Klei-Oost Zuid, Het Revitalisering ‘t Heen en de Trappenberg-Kloosterschuur.

Bovendien zorgt de gemeente er ook voor dat ondernemers genoeg hulp krijgen, zodat het voor bedrijven makkelijker is om te ondernemen in Katwijk. Ga bijvoorbeeld voor al je vragen langs bij het Ondernemersplein van de gemeente en verbreed je netwerk door je aan te melden bij een vereniging.

Wat heeft Katwijk nog meer te bieden?

Naast dat je in Katwijk prima kunt ondernemen heeft het dorp zelf ook erg veel te bieden. Maak een wandeling langs het prachtige strand of bezoek één van de vele terrassen of restaurants. In Katwijk kom je heerlijk tot rust waardoor het de perfecte locatie is om zowel te ondernemen als te wonen.

Kantoorruimte huren in Katwijk

Op onze website vind je een breed aanbod van kantoorpanden in diverse oppervlaktes. Ook als je een kantoorruimte zoekt in de omgeving van Katwijk. Zo hebben wij diverse kantoorpanden in Leiden en Den Haag in ons aanbod. Heb jij vragen over onze panden of wil je graag meer informatie over een kantoorpand of bedrijfsruimte? Neem dan gerust contact met ons op.