Kantoorruimte Hogeweg 6 Hulst
Kantoorruimte Hogeweg 6 Hulst
Kantoorruimte Hogeweg 6 Hulst

Zeer representatieve, op zicht locatie gelegen kantoorruimte, showroom en magazijnruimte. Er is ruime parkeergelegenheid rondom en achter het gebouw voorzien. Het object wordt ontsloten via het bedrijventerrein Hogeweg en is goed bereikbaar. Het is zeer goed zichtbaar vanaf de N258, de rondweg rond Hulst.

Het complex is verdeeld in twee gebouwen een gedeelte laagbouw en een gedeelte hoogbouw dat later tegen de laagbouw is aangebouwd. Het terrein is op twee manieren te bereiken en middels een tweetal hekken af te sluiten van de openbare weg.

Omschrijving
Laagbouw:

Entree hal met receptie en ontvangstruimte, direct aansluitend aan de rechterzijde ligt een kantoorruimte groot ca. 157 m2. Deze kantoorruimte is ingedeeld met een centrale hal welke toegang geeft tot alle ruimtes. Allereerst opslag/archiefruimte, twee separate kantoren en een grote gemeenschappelijke ruimte van ca. 44 m2. Verder is er nog een pantry aanwezig. Kortom, instapklare separate kantoorruimte.

Aan de linkerkant (zie plattegrond) is er toegang naar het sanitair, spreekkamer, serverruimte, postkamer, CV-ruimte en een kantoor. Verder zijn er verschillende kasten aanwezig. Aan het einde van deze gang is er toegang tot de keuken, vergaderruimte, 3 spreekkamers en nog een 5-tal kantoren. Kortom, instapklare kantoren die individueel verhuurbaar zijn met gemeenschappelijke voorzieningen. Een 5-tal kantoren in de laagbouw zijn verhuurd.

De loods is toegankelijk middels een deur vanaf de parkeergelegenheid voor laden en lossen. Deze ruimte beschikt over een donkere ruimte, was in gebruik als fotostudio, en een pantry. Via de loods is er toegang tot de showroom, welke tevens dienst kan doen als kantoorruimte indien gewenst.

Eerste verdieping
Hoogbouw:

De hoogbouw is bestaat uit een drietal bouwlagen met een oppervlakte van ca. 630 m2 per laag, de begane grond en eerste verdieping zijn verhuurd. Via de centrale toegang van de hoogbouw met balie mogelijk komt men via de centrale hal direct rechts bij de kantine voorzien van een keuken met daarin opgenomen de volgende apparatuur: koelkast, magnetron, vaatwasser en elektrische kookplaat met afzuigkap. De kantine heeft middels een tweetal schuifpuien toegang tot een terras. De centrale hal geeft verder toegang tot de gescheiden toiletgroepen, miva-toilet, trap naar de eerste verdieping, berging, rookruimte, serverruimte. Verder is de begane grond ingedeeld met een kantoortuin en een zestal kantoren/spreekkamers. Helemaal aan de achterzijde bevindt zich een trappenhuis met buitendeur

Eerste verdieping: De eerste verdieping is ingedeeld met een grote kantoortuin, een achttal kantoren/spreekkamers en gescheiden toiletgroepen.

Tweede verdieping: Op de tweede verdieping bevinden zich ook weer kantoren/spreekkamers (een tiental) een pantry, berging en werkkast. Verder is hier de installatieruimte aanwezig met daarin de luchtbehandelingsinstallatie en een drietal geschakelde CV ketels.

Bijzonderheden
In het complex bevindt zich in totaal ca. 2.500 m2 kantoorruimte. Een gedeelte hiervan is verhuurd. Deelverhuur/kamerverhuur bespreekbaar.

Bereikbaarheid: Het object is gelegen op slechts 6 km van de Belgische snelweg en op circa 20 min. rijden van Terneuzen en de Westerscheldetunnel dus uitstekend bereikbaar. Het openbaar vervoer is goed bereikbaar middels een eigen busverbinding op loop-/fietsafstand.

Afmetingen:
Laagbouw:
Kantoorruimte 265 m2
Hal 380 m2
Showroomruimte 145 m2

Hoogbouw (kantoordoeleinden):
2e verdieping 630 m2

Parkeren/buitenterrein:
Er is ruime parkeergelegenheid rondom en achter de gebouwen voorzien. Ook is het buitenterrein voorzien van een aangelegde groenvoorziening. Het perceel heeft een oppervlakte van 8.500 m2.

Huurprijzen:
Kantoorruimte vanaf 90,- per m2 per jaar
Magazijnruimte 40,- per m2 per jaar
Showroomruimte 75,- per m2 per jaar
Kamerverhuur is ook mogelijk

Verhuur geschiedt nadrukkelijk onder voorbehoud van definitieve goedkeuring verhuurder. Verkoop is onder nader overeen te komen voorwaarden en condities bespreekbaar.

Huurprijs
€90,- per m², per jaar excl. btw
Beschikbaar
vanaf 145 m² tot 1400 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Nevenbestemming
Praktijkruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Hogeweg 6
Postcode
4561 RA
Plaats
Hulst

Meer te huur in de buurt

Bedrijfspand huren

Hulst

Globe 22
€269,- Per maand
29 m²
Bekijk dit pand
Winkelpand huren
diverse units

Terneuzen

Alvarezlaan 38-82-84
€975,- Per maand
Vanaf: 36 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Goes

Stationspark 27 A
€800,- Per maand
80 m²
Bekijk dit pand