Opaallaan 1180
Hoofddorp

2132 LN

Kantoorruimte Opaallaan 1180 Hoofddorp
Kantoorruimte Opaallaan 1180 Hoofddorp
Kantoorruimte Opaallaan 1180 Hoofddorp

Kantoorruimte huren aan de Opaallaan in Hoofddorp

Wil jij een geweldige kantoorruimte huren aan de Opaallaan in Hoofddorp? Neem dan een kijkje op deze prachtige locatie. In dit sfeervolle Business Center zijn momenteel diverse kantoorruimtes beschikbaar zowel groot als klein. Bij het huren van een werkplek in dit kantoorpand geniet jij van vele hoogwaardige faciliteiten die jouw werkdag aangenaam maken. Ben jij als -startende- ondernemer onzeker over hoe je bedrijf ontplooit in het aankomende jaar? Geen probleem! De naam FLX Space staat voor onze flexibiliteit, doordat wij werken met een maandelijkse opzegtermijn. Daarnaast, bieden wij als team veel flexibiliteit en proberen wij iedereen altijd tegemoet te komen en op de beste manier te assisteren.

Kantoorruimte huren

Op deze locatie zijn diverse mogelijkheden. De kleinste kantoorruimte heeft een oppervlakte van 17m2 en deze huur je al voor maar € 387,60,- per maand (€22,80 per m2 per maand). Behoefte aan meer oppervlakte? Dat is geen enkel probleem want het aanbod varieert tot kantoorruimtes met een maximale oppervlakte van 600 m2. De hierboven benoemde prijzen zijn inclusief een bemande receptie, gas, water, licht, parkeren en de service kosten waarbij er wordt gevraagd 2 maanden borg te betalen. Bij het huren van een kantoorruimte kun je gebruik maken van het diverse aanbod faciliteiten die beschikbaar zijn op deze locatie!

Gratis parkeren en gebruik van een pantry

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Opaalllaan in Hoofddorp heb jij altijd de beschikking over een parkeerplek voor je auto en die van jouw bezoekers. Jouw bezoekers worden warm ontvangen door de aanwezigheid van een receptioniste die daarnaast diverse werkzaamheden voor jou op zich kan nemen. In het Business Center heb je toegang tot een nette pantry waar jij perfect je eigen maaltijd kunt bewaren in de koelkast en de dag kunt starten met een kop koffie. Even geen zin of tijd om zelf iets klaar te maken? Scoor dan een heerlijke Caribische lunch aan de bar! De kantoorkamers zijn voorzien van climate control waardoor jij altijd beschikt over de optimale werkomstandigheden. Kortom een werkplek huren op deze locatie is puur genieten!

Locatie en bereikbaarheid

De bruisende omgeving biedt vele mogelijkheden voor jouw en je business. De vele ondernemers en bedrijven op deze locatie kunnen wellicht meerwaarde bieden. Vanuit jouw nieuwe werkplek ben je binnen enkele minuten in het centrum van Hoofddorp hier bevinden zich diverse winkels en horecagelegenheden. Vanaf hier bereik je binnen enkele minuten de op- en afritten van de A4. Ook het openbaar vervoer biedt diverse mogelijkheden. Op loopafstand bevindt zich treinstation Hoofddorp. Vanuit hier reis je snel naar meerdere steden in de omgeving. De bushalte om de hoek brengt jou in verbinding met een aantal belangrijke hotspots in de omgeving.

Kantoorruimte huren aan de Opaalllaan in Hoofddorp?

Twijfel jij nog of dit kantoorpand uitkomst biedt voor jou? Neem dan snel een kijkje op deze prachtige locatie. Onze vastgoedconsultants helpen jou graag bij vragen of bij het inplannen van een bezichtiging. Dan kun jij jouw nieuwe werkplek alvast met eigen ogen bewonderen!

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Beschikbaar
vanaf 10 m² tot 600 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Opaallaan 1180
Postcode
2132 LN
Plaats
Hoofddorp
Oplevering
Gestoffeerd
Parkeergelegenheid
Gratis parkeerplek

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
diverse units

Hoofddorp

Parellaan 6 - 62
€1.725,- Per maand
Vanaf: 230 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren
diverse units

Hoofddorp

Mercuriusplein 1
Huurprijs op aanvraag Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Werkplek huren
diverse units

Hoofddorp

Saturnusstraat 40-62
€69,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand