Kantoorruimte huren in Helmond? | Bekijk Huurbieding.nl

Sorteer op:
Kantoorruimte huren
Diverse units

Helmond

Waterbeemd 2B
Huurprijs op aanvraag
Vanaf: 5 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Helmond

Elzaspassage 17-55
€2.500,- Per maand
Vanaf: 71 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Helmond

Graandijk 1
€87.500,- Per maand
14426 m²
Bekijk dit pand

Kantoorruimte huren in de omgeving van Helmond

Bedrijfspand, kantoorruimte, werkplek, winkelpand, praktijkruimte of self storage huren in Helmond? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelpand in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je nieuwe pand of kan je het juist pand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Kantoorruimtes  Helmond

Gelegen nabij Eindhoven ligt de stad Helmond. Helmond staat bekend als de stad voor iedereen, met activiteiten voor jong en oud. Ook heb je hier aan Brabantse gezelligheid geen gebrek. Deze stad in het zuiden heeft ook alles te bieden: architectuur, natuur, een heus kasteel en de gezelligste terrasjes aan het water. Een aanrader om een kantoorruimte of een volledig kantoorpand te huren. In Helmond voel je je altijd thuis.

Eeuwenoude stad

Met haar stadsrechten sinds 1232 heeft Helmond een groot verleden. Dat zie je ook op veel plekken in de stad terug. Kasteel Helmond mag je niet missen en brengt je tijdens je bezoek terug naar de Middeleeuwen. Ook was Helmond een echte industriële stad, omdat het door de Willemsvaart en de spoorlijn toegankelijk was voor die tijd. Deze invloeden zie je ook nog in de stad terug, voornamelijk in het centrum.

Naast de geschiedenis van de stad, is kunst en cultuur ook volop aanwezig. De cacaofabriek is bijvoorbeeld een van de parels van de stad, ook wel het culturele hart genoemd. Deze fabriek heeft verschillende filmzalen, een popzaal en een expositieruimte voor hedendaagse kunst. Ook zijn er creatieve bedrijven in dit pand gevestigd. Het is zeker een bezoekje waard als je interesse hebt in de culturele sector. Of als je toe bent aan een creatieve boost, want bij de cacaofabriek kun je ook diverse zalen huren. Dat is nog eens leuk ondernemen in Helmond.

Bereikbaarheid

Helmond is perfect voor reizigers van het openbaar vervoer. Met maar liefst vier treinstations is de stad vanuit alle hoeken in Nederland goed bereikbaar. Ook is de stad bereikbaar vanaf de A50 en A67 en is er voldoende parkeergelegenheid. Liever een frisse neus halen? Daar is de stad groot voorstander van, want in Helmond stimuleren ze om de fiets te pakken met gratis bewaakte fietsenstallingen.

Kantoorruimte huren in Helmond

Wil jij een kantoorruimte huren in Helmond? Wij bieden een ruim aanbod kantoorruimtes van verschillende groottes. In de omgeving van Helmond ondernemen? In omliggende steden als Eindhoven, den Bosch, Venlo en Tilburg hebben wij ook voldoende aanbod. Heb je een vraag of wil je meer informatie over een van onze kantooruimtes? Neem dan eens contact met ons op!