Kantoorruimte Ceintuurbaan 2 Harderwijk
Kantoorruimte Ceintuurbaan 2 Harderwijk
Kantoorruimte Ceintuurbaan 2 Harderwijk

people@places Harderwijk is gevestigd op de bedrijvencampus Bouw & Infra Park aan de Ceintuurbaan. De locatie ligt direct aan de afslag (13) van de A28 met een zeer goede bereikbaarheid vanaf Amersfoort, Apeldoorn, Zwolle en Lelystad. people@places Harderwijk vormt de ideale ruimte voor comfortabele flexwerkplekken, vergaderingen, trainingen en zakelijke afspraken. De compleet ingerichte vergaderzalen en kantoren worden verhuurd per uur.

Bent u op zoek naar een locatie in Midden Nederland voor uw volgende vergadering? Zoek dan niet verder. Onze locatie is perfect gelegen in het centrum van Nederland net boven Amersfoort.

people@places Harderwijk is gesitueerd in Gebouw 40 en Gebouw 60 van de bedrijvencampus. De parkachtige omgeving van het voormalig kazerneterrein heeft veel karakter en is getransformeerd naar een modern kantorencomplex met uitstekende kantoor- en vergaderfaciliteiten.

Een kantoor- of vergaderruimte bij people@places Harderwijk betekent een professionele werkomgeving voor elke projectmanager, trainer of ondernemer. Zo leent Boardroom Heerenkamer zich perfect voor directievergaderingen of bedrijfspresentaties en in de vergaderzalen Doorwerth en Willem V kunnen trainingen georganiseerd worden. Coachruimte Groevenbeek is perfect voor een-op-een gesprekken of om even in alle rust te kunnen werken. De vergaderruimtes Staverden en Schaffelaar zijn perfect voor het houden van een werkoverleg, sollicitatiegesprek of coachgesprek.

Goedkoop en zonder zorgen flexibel werken? Dat kan bij people@places. Schaf de membercard aan die bij jouw situatie past. Loop binnen wanneer het jou uitkomt en geniet van de voordelen die een membercard jou biedt. Welke membercard je ook kiest, jij kan altijd genieten van gratis koffie en thee, wifi én tot tien pagina’s gratis scannen, printen en kopiëren. Een membercard heb je al vanaf €79,- per maand en is locatie- en persoonsgebonden. Er zijn diverse membercardniveaus beschikbaar. Benieuwd naar de voordelen per membercard? Bel of mail ons of plan een bezichtiging!

Huurprijs vanaf
€395,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
20 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Ceintuurbaan 2
Postcode
3847 LG
Plaats
Harderwijk
Oplevering
Gemeubileerd
Parkeergelegenheid
Gratis parkeergelegenheid
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Unit 1
20 m²
€395,- per maand
Unit 2
40 m²
€790,- per maand
Unit 3
60 m²
€1.185,- per maand

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren

Harderwijk

Ceintuurbaan 2
Huurprijs op aanvraag Per maand
44 m²
Bekijk dit pand
Self storage huren
diverse units

Putten

Handelsweg 30
€55,- Per maand
Vanaf: 2 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Nunspeet

Elspeterweg 22
€160,- Per m2, per jaar
Vanaf: 400 m²
Bekijk dit pand