Kantoorruimte Kennemerplein 20 Haarlem
Kantoorruimte Kennemerplein 20 Haarlem
Kantoorruimte Kennemerplein 20 Haarlem

Dit monumentale kantoorgebouw aan het Kennemerplein 20 beschikt over een all-in kantorenconcept in Haarlem. De luxe entree met glazen puien en marmeren vloer zorgt voor een mooi visitekaartje bij binnenkomst. De ruimtes zelf zijn modern en recent ge-upgrade en naar wens in te richten. Elke verdieping voorzien van een pantry en een toiletgroep. Daarbij zijn er nog een lift en topkoeling aanwezig. Het kantoorgebouw is inclusief eigen afgesloten parkeerterrein met 14 parkeerplaatsen, je parkeert dus voor de deur. Absolute pré aan dit kantoor is de uitstekende locatie direct naast Haarlem station.

Te huur:
Unit 9 – 27.5 m2 - €1036,- all-in per maand
Unit 15A – 23.2m2 - €905,6 all-in per maand

Units in dit object
De kantoorruimtes in Office Hotel – Kennemerplein 20 zijn modern en hebben een verzorgde uitstraling. Het kantoor is verder voorzien van alle moderne kantoorgemakken, zoals supersnel internet met eigen IP-adres, vergaderruimtes die perfect zijn voor meetings en presentaties en wekelijkse schoonmaak. De units variëren in grootte van ca. 15 m2 tot 70 m2. Hierdoor is er altijd wel een kantoor dat bij jouw zakelijke wensen past!

Omgeving
Het pand is gelegen aan het statige Kennemerplein in het centrum van Haarlem. De sfeervolle binnenstad ligt op loopafstand met een ruim aanbod winkels, restaurants, cafés en voorzieningen. Tegenover het kantoor ligt stadspark ‘De Bolwerken’, perfect om even wat ontspanning te zoeken. De ‘Spaarnestad’ zweeft een beetje tussen dorp en stad in – en precies dat is de charme van Haarlem.

Bereikbaarheid
Kennemerplein 20 is gelegen direct naast Haarlem station is perfect te bereiken met de trein, bus, auto en fiets. Langs het plein loopt de N200. Er zijn parkeerplaatsen op het eigen terrein en er is een beveiligd fietsenhok. Bezoekers die met de auto komen kunnen deze gemakkelijk parkeren in de tegenovergelegen parkeergarage van het station.

Historie
Het Kennemerplein is in 1677 ontstaan als het Plein bij de Kennemer- of Nieuwpoort. De poort werd in 1677 gebouwd naar ontwerp van Jacques Leijh – de stadsarchitect van Haarlem. Tussen 1860 – 1870 werd de poort afgebroken en vervangen door het stadspark ‘De Bolwerken’ naar ontwerp van Jan David Zocher, welke tegenover het pand ligt. Het stadspark ‘De Bolwerken’ is aangelegd op de voormalige vestingwerken aan deze zijde van de stad. Het pand zelf werd in 1994 getroffen door een hevige brand. Zo heftig, dat velen dachten dat het gemeentelijke monument niet meer te redden viel. Cobraspen ging de uitdaging aan en restaureerde het pand volledig. Na een restauratie van drie jaar werd het pand omgetoverd tot een prachtige kantoorvilla.

Huurprijs vanaf
€905,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte
Vanaf: 23 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Kennemerplein 20
Postcode
2011 MJ
Plaats
Haarlem
Oplevering
Gestoffeerd, Gemeubileerd
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Unit 9
28 m²
€1.036,- per maand
Unit 15A
23 m²
€905,- per maand

Meer te huur in de buurt

Werkplek huren
Werkplekken

Haarlem

Kennemerplein 6-14
Huurprijs op aanvraag
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren
Diverse units

Haarlem

Hendrik Figeeweg 3
€500,- Per maand
Vanaf: 30 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Haarlem

Oudeweg 109 -A
€5.100,- Per maand
Vanaf: 510 m²
Bekijk dit pand