Fonteinlaan 5
Haarlem

2012 JG

Kantoorruimte Fonteinlaan 5 Haarlem
Kantoorruimte Fonteinlaan 5 Haarlem
Kantoorruimte Fonteinlaan 5 Haarlem

Office Hotel Haarlem is een all-in kantorenconcept, waar je als ondernemer al vanaf €494,- per maand over een eigen kantoor beschikt. Ruimtes variëren in afmeting van ca. 22m2 tot 70+ m2, afhankelijk van de beschikbaarheid. De kantoorruimtes worden aangeboden in combinatie met een all-in service pakket, zodat jij je alleen nog bezig hoeft te houden met de inrichting van je kantoorruimte en je daarna kunt focussen op je corebusiness. Office Hotel verzorgt onder andere de algemene ruimtes, een supersnelle internetverbinding en nog veel meer!

Gerenoveerde kantoorruimtes en oa nieuwe koelinstallatie!

Office Hotel Haarlem Zuid is gelegen in de Haarlemmerhout, nabij uitvalswegen richting de A9 (Amsterdam, Utrecht en Alkmaar) én tegenover La Place. Het pand deed vroeger dienst als bank, maar is nu een kantorencomplex dat voorzien is van de modernste faciliteiten. Het ligt in een rustige en groene omgeving. De 30 moderne kantoorruimtes - al te huur vanaf 22m2 - bevinden zich op de begane grond en de eerste verdieping.

De locatie beschikt over:

Parkeerplaatsen op het terrein (€95,- per maand);
Glasvezel internet;
VoiP telefonie.

Huurtermijn Vanaf 1 maand tot 24 maanden.

Er gelden verschillende tarieven afhankelijk per ruimte en de duur van de huurovereenkomst. Voor meer informatie raadpleeg officehotel.nl

Dit pand wordt aangeboden middels een deeldienst. Voor meer informatie over dit pand en het plannen van een bezichtiging verwijzen wij u door naar de eigenaar. Contactgegevens van de eigenaar kunt u telefonisch of per mail aanvragen bij Hoogveste B.V.

Hoogveste BV is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die op Funda vermeld staat. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Beschikbaar
vanaf 20 m² tot 500 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Fonteinlaan 5
Postcode
2012 JG
Plaats
Haarlem
Oplevering
Gestoffeerd
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen

Meer te huur in de buurt

Werkplek huren
Werkplekken

Haarlem

Kennemerplein 6-14
Huurprijs op aanvraag
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Haarlem

Kennemerplein 20
€905,- Per maand
Vanaf: 23 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren
Diverse units

Haarlem

Hendrik Figeeweg 3
€500,- Per maand
Vanaf: 30 m²
Bekijk dit pand